BRÉKING NYÚZ!

2012. február 13. 08:56

 

Már nemcsak csempében utazunk…

 

Talán már köztudott, hogy a Keramitalia lelkes híve az autósportoknak, sőt több raliversenyző támogatója is. Viszont az elmúlt hétvégén maga a tulajdonos – Papp Zsolt húzta fel a versenyoverallt és ült autóba a Hódmezővásárhelyen megrendezett Hó Rallye – 2012-n.

 

 

A körülmények a skandináv versenyeket idézték, amikor reggel -19 fok köszöntötte  a versenyzőket. A Keramitalia csapat komoly felszerelésekkel vonult ki a pályára, éppúgy, mintha valamelyik bajnoki futamon lennénk. Hiába, a hozzáállásunk ebben is a maximumot tükrözte!

 

A gyorsasági szakasz a motocross pályán lett kijelölve, ami ezalkalomból keményre taposott – jeges – havat jelentett. Ez elsősorban a gumiválasztás miatt okozott gondot a versenyzőknek, mivel sem a szöges, sem a szög nélküli gumi nem volt ideális erre az útra. Azonban a csapat egy huszárvágással megoldotta a helyzetet, mivel mérlegelve a pálya minőségét úgy döntöttek, hogy a teljesen széria Mitsubishi L200-as terepjáróval indulnak. Arra gondolva, hogy itt ki fog jönni a négykerékhajtás által nyújtott előny!

 

És nem is akármilyen eredménnyel! Ugyanis az szériautók versenyében kimagasló fölénnyel Papp Zsolt győzött, ami egyben pályarekordot is jelentett!

 

Versenyzőink a jó hangulat alapján eldöntötték, hogy lesz folytatás…

 

köszönjük a támogatóknak!

 

további képek:

 

http://motocross.vasarhely.hu/hirdepo.php?action=open&id=1397

 

« vissza