Lengyel gyárakban jártunk...

2012. március 01. 16:35

Az elmúlt héten Lengyelországban jártunk, több beszállítónkkal tárgyaltunk a 2012-es évet illetően.

 

Elsőként a NowaGala gyár bemutatótermében néztük meg a legújabb fejlesztéseiket, amelyek valószínűleg a magyar piac ízlésének is megfelelnek majd. A minták hamarosan érkeznek partnereinkhez. A gyár kereskedelmi igazgatója stratégiai partnernek nevezte a Keramitalia kft-t és üdvözölte az idei közös terveinket.
 
Ezután a Stargres gyárat kerestük fel. Itt szintén megnézhettük a még nem publikus fejlesztéseiket, amikről annyit azért elmondhatunk, hogy teljes egészében beilleszkednek a gyártól megszokott stílusba és árakba. A kiválasztott újdonság családokat még március folyamán elkezdjük bemintázni. A kereskedelmi igazgató egyetértett abban, hogy a saját gyártású technikai paneljeinkre mindenképpen felkerüljenek a Stargres gyár termékei is. Megnéztük az egyik gyártócsarnokot is, ahol 4 gyártósor mellett összesen 6 munkás dolgozik. Azt hiszem, hogy ez mindent elmond a gépek fejlettségéről. Újdonságként a működő HD-Ink-Jet máz printert és a rektifikáló gépet néztük meg.
 
Ezek után a Tubadzin gyár bemutatótermét látogattuk meg. Természetesen az újdonságok hamarosan eljutnak Magyarországra is.  Az illetékes Kelet-Európai képviselő megmutatta a magas fokon szervezett raktárt és annak működésébe is bepillantást engedett. 
 
Végül a Paradyz gyár főhadiszállásán jártunk. Remélhetőleg a mellékelt képek tükrözik mindazt az elkötelezettséget, amit a gyár tanúsít a folyamatos fejlesztés irányában. Számtalan új családdal jöttek ki, amelyek már kézzel foghatóak voltak a bemutatóteremben. Ezek az újdonságok is várhatóan sikeresek lesznek majd vevőinknél, mivel a magyar ízlést tükrözik. Partnerségünk alapján a gyár ajánlotta fel, hogy heteken(!) belül elküldi részünkre az általunk partnereink részére kért bemutató paneleket, mintákat. 
A bemutató további része Varsóban folytatódott, ahol egy rendkívül színvonalas üzleti beszámolón, partner találkozón láttak minket vendégül. Itt ismertették az idei és a következő évekre vonatkozó terveiket. Ezek között szerepel egy olasz raktárbázis a francia és német piac kiszolgálására, egy teljesen automata raktár (!) létrehozása, illetve az irányunkba történő logisztika nagyarányú fejlesztése. Egyértelműen kinyilvánították, hogy szeretnék még szorosabbra fűzni a velünk való kapcsolatukat, aminek értelmében kiemelt figyelmet kapunk mind a marketing eszközök, mind a kereskedelmi kiszolgálás területén. Külön kiemelték a 14 országból meghívott vendégek előtt a Keramitalia nevet, mint azt a partnerüket, aki az elektronikus (webes) rendszerüket kiemelkedően aktívan használja. Tesszük ezt annak érdekében, hogy a megrendeléseink és a szállítások prioritást élvezzenek más rendelések előtt.
 
Összességében rendkívül pozitív hozzáállást tapasztaltunk a gyárak részéről a Keramitalia irányába, amely megerősít minket abban, hogy jó úton járunk, amikor a piac és partnereink kiszolgálásának rendeljük alá minden tevékenységünket.
 
És még egy nagyon fontos egyeztetés történt…
A Keramitalia a beszállítóival elkezd szervezni a Lengyel gyárlátogatást.
Ezzel kapcsolatos ajánlatunkkal hamarosan jelentkezünk…
 
További képeinket keresse a facebook-on és lájkolja a Keramitalia-t!
 
üdvözlettel:
 
Papp Zsolt
 

« vissza