Tisztelt Érdeklődő!

Örömünkre szolgál, hogy köszönthetjük weboldalunkon, melyet a menüben található témák szerint ismerhet meg.

A KERAMITALIA Kft. a hazai burkolólap piac egyik meghatározó szereplője 1994-ben alakult hódmezővásárhelyi székhellyel. Jelenleg is itt működik központi irodánk, cégvezetésünk és 2009-ben átadott korszerű, magas raktár technológiával működő kelet magyarországi logisztikai részlegünk. Cégünk alapításakor elsődleges célként tűztük ki olasz gyártmányú kerámia burkolólapok Magyarországi forgalmazását azért, hogy a növekvő piaci igények kielégítésére megfelelő alternatívákat kínálhassunk. Napjainkban a KERAMITALIA Kft. több olasz, spanyol és lengyel gyárral áll közvetlen kapcsolatban.

A hazai termékek iránti elkötelezettségünk szellemében az ALFÖLDI szanitereket, valamint a LASSELSBERGER cégcsoport ZALAKERÁMIA termékeit forgalmazzuk.

Képzett munkatársainknak, cégünk töretlen üzleti filozófiájának köszönhetően az elmúlt közel 25 esztendő alatt a néhány millió forintos forgalomról több milliárdos árbevételű társasággá fejlődtünk, mellyel ma Magyarország legnagyobb kerámia burkoló nagykereskedelmi cégei közé tartozunk.
Az innováció meghatározó szemlélet társaságunknál. Kereskedő cég lévén folyamatosan keressük a kitörési pontokat, melyekre egy jó példa a termékfejlesztés. Ennek eredményeképpen több esetben saját dizájnokkal bérgyártatunk vagy szerzünk be VALORE márkanév alatt futó termékeket. Viszonteladó Partnereink bevonásával közösen üzemeltetjük a SZUPERCSEMPE értékesítési hálózatot.

2002-ben nyitottuk meg az M0-ás melletti raktárunkat Halásztelken, melyet a nyitást követő 9 év folyamán szerencsére kinőttünk.

2011. július elején került átadásra Szigetszentmiklóson egy zöldmezős beruházás keretében megvalósult modern raktárbázisunk (magas raktár technológiával) és egy 500 m² bemutatóterem, értékesítési iroda. A Szigetszentmiklósi telephelyünket az elmúlt évek folyamán a piaci elvárásoknak és Partnereink magasabb szintű kiszolgálása érdekében több alkalommal bővítettük. Ennek eredményeként a raktárbázisunk közel 10.000,- m2 külső tárolókapacitású a magas raktárunk pedig 2000,- m2 alapterületűre növekedett.

A mostani raktárunkkal hatékonyabb kiszolgálást, ezáltal viszonteladóink fokozottabb elégedettségét értük el. Cégünk törekszik a piaci igények minél magasabb szintű kielégítésére, ezért termékválasztékunkban a burkolólapokon kívül megtalálhatók fürdőszoba bútorok, kádak, zuhanykabinok, csaptelepek, szerelvények, díszítő dekorok széles választékban.

A KERAMITALIA Kft. megalakulása óta profiltiszta működést végez, kizárólag nagykereskedelmi tevékenységet folytat.
A 2005-ös évben a sikeres előkészítés és tanúsítást követően bevezetésre került cégünknél az MSZEN ISO 9001/2001 minőség biztosítási rendszer.
Az általunk forgalmazott termékeket kizárólag viszonteladókon, szakkereskedéseken keresztül értékesítjük a végfogyasztók felé.
Az ország egész területén stabil kereskedelmi kapcsolatokkal rendelkezünk, ezáltal termékeink teljes skálája mindenki számára elérhető.

A választékon túl cégünk hatékony szervizszolgáltatást is biztosít, melynek alapját a több százezer négyzetméternyi árukészletünk, területi képviselőink hatékony munkája és sok egyéb szolgáltatásunk is erősít.
A jövőben tovább kívánjuk folytatni eddigi üzletpolitikánkat, erősíteni akarjuk piaci pozíciónkat és fejleszteni termék választékunkat.

Ha e néhány sor felkeltette érdeklődését, böngéssze tovább weboldalunkat. Amennyiben kérdése van termékeinkkel kapcsolatban, keresse viszonteladóinkat a megadott elérhetőségeken, vagy írjon nekünk!

VALORE, a sajátmárka

A VALORE egy új márka a hazai burkolólap kereskedelem piacán. A termék választék mindig a fogyasztói igényekhez igazodik, ezért az itt található termékek a kiváló ár-érték aránynak köszönhetően lettek méltán népszerűek!

A VALORE választékában fali csempék és padlólapok szerepelnek különféle formátumokban a 20×30-as mérettől kezdődően egészen a 60×60-as méretig.

Kereskedelmi partnereinknél a teljes kínálatot a valóságban is megnézheti, melyhez további információkat tapasztalt értékesítők adnak Önnek. Már csak fantázia kérdése az álom megvalósítása! Legyen Önnek is gyönyörű, modern és hangulatos fürdője, nappalija vagy konyhája!

http://www.valorecsempe.hu