Újdonságok, hírek

2020.05.19

Valore 30×60 és 33×33 gres padlólapok 2020.

A népszerű 30x60 formátumban, cement és fahatású termékkel is bővül a kínálatunk. Ezek a lapok modern irányzatokhoz igazodó, fagyálló greslapok, melyek nappaliba, konyhába és még számtalan felhasználási területre alkalmasak.
 • Szép és egyben modern megjelenésű Pure 30x60-as termékcsalád, a természetes hatású anyagok kedvelőinek választása lehet. Mészkő (tufa) jellegű rajzolattal, R10-es felületi csúszási ellenállással kül és beltéri felhasználásra egyaránt alkalmas. Négy modern színben, akár színpárokként is felhasználható.
 • Beton- és cementhatású felületekkel, beltéri és kültéri felhasználásra (R10) is alkalmas tulajdonságokkal jelenik meg kínálatunkban a Danzig termékcsalád, mely kiválóan kiegészíti a már meglévő választékunkat.Méretválaszték az általános piaci igényekhez és trendekhez igazodik: 33x33, 31x62, 60x60 Ret. méretben.Teraszok, folyosók, konyhák és egyéb kisebb méretű felületek modern burkolólapjai lehetnek bárhol, bármikor.
 • A már jól ismert és több méretben is forgalmazott Qubus termékcsalád a 33x33-as mérettel kerül bővítésre.
 • A 33x33 méretválasztékban hamarosan készletről is rendelhetőek lesznek a Boliwia, Evolution és a Spacco termékcsaládok.
 • A 31x62 Pietra Di Lucerna egy lábazat burkolásra ajánlott Silax sorozattal kerül kiegészítésre Natural, Grey és Antracite színekben.
 

2020.05.19

Valore fahatású gres padlólap újdonságok 2020.

A Valore  padlólapok vonatkozásában a megállíthatatlan fahatású termékek dominálnak idén is. Csiszolt él kialakítása miatt a megépített burkolat elegáns megjelenésű lesz, ez köszönhető az alkalmazandó 2-3 mm-es fugahézagnak is. Natúr, természetes hatású felületekkel és modern színekkel a nappalik, konyhák, étkezők, fedett teraszok kiváló választása lehet. Az egyik legszebb méretben - 20x120 cm - 3 új termékcsalád jelenik meg:
 • Dublin
 •  Quebeck Wood
 •  Scandinavia
A kisebb méretválasztékban 31x62 méretben Varberg család.

2020.05.18

Valore 25×60 és 25×75 csempe újdonság 2020.

A Keramitalia saját márkája idén jelentősen kibővült a legmodernebb csempe termékekkel. Pasztell színek jellemzik ezeket a termékcsaládokat, melyek 25x60 és 25x75-ös méretben jelennek meg. Különlegesség és egyben kiváló ár-értékaránnyal rendelkező 3D dekorok valamint a különleges üveg csempék rengeteg lehetőséget rejtenek a kreatív tervezők számára. Kifejezetten üde színfoltja a kínálatnak a zöld, piros, kék színek megjelenése, melyek önmagukban is szépek, de világos színnel kombinálva nagyon szép felületi hatásokat érhetünk el. Valósítsa meg álmai fürőszobáját, melyben segítéségére lesznek a Queens,Agra,Brennero,City,Luxor,Milano,Parma,Rosario,Tajmahal,Valletta családok.

2020.05.07

Tubadzin Prestigelin Plusz 32,8×89,8 újdonságok

A Tubadzin legfrissebb és egyben legszebb csempéi 32,8x89,8 cm-es formátumban érhetők el. A tervezők igazi kedvencei, mert méretükkel és felületi kialakításukkal a legmodernebb kortárs anyagokat idézik. Választható kőhatású, minimál fehér és márvány színekkel, matt és fényes felületekkel. Elegáns kiegészítők felhasználásával, igazi álomfürdőszoba építhető a Unit Plus,Organic Matt, Horizon családok csempéivel és padlólapjaival egyaránt.

2020.05.07

Ceramika Paradyz 30×90 újdonság

A nagyméretű csempék előretörésének kiváló példája a Ceramika Paradyz 30x90-es méretű termékcsaládja. Modern anyaghasználat és elegáns felületek jellemzik a Woodskin,Shiny Lines családokat. Modern és minimál stílust kedvelők egyik legjobb választása lehet. A 3D hatású dekorok formai és felületi kialakítása és kedvező ára miatt alkalmazása nagy és egybefüggő felületeken javasolt.

2019.11.29

Tubadzin 29,8×59,8 újdonság

Az idei évben is különleges újdonságokkal bővült a kínálat talán legnépszerűbb formátuma a 30x60-as méret, illetve ez a Tubadzin esetében 29,8x59,8 cm-es gyártott méretet jelent. A Tubadzin az egyik leginnovatívabb lengyel gyártó, aki merészen bánik a színekkel és a formákkal és mindezek mellett már sok termékükkel az európai élvonalat is elérik.Az elmúlt években némileg elmaradt a 30x60-as termékek fejlesztése (nagyobb méreteken volt a hangsúly) de most több termékcsalád is megjelent, mely jelentős frissítést és egyben hangsúlyt jelent a Keramitalia kínálatában is. Most néhányat kiemeltünk a teljes kínálatból.
 • Contrail  Kellemes atmoszférát sugall a világos pasztel árnyalataival, mely a beton természetes szépségét adja vissza a falakon. Dekorjai teszik igazán izgalmassá, hiszen a mozaikos elemek különleges matt-fényes játéka segít kiemelni a fürdőszoba lényeges elemeit. Az „str” felületű csempe pedig részlet gazdag zsalu nyomata tovább erősíti ezt a modern termékcsaládot.
 • Reflection Végre egy különleges kék szín, ami nem csak megjelenésében, hanem részleteiben is érdekes. Többféle textúrával, két féle színben jelenik meg matt és selyemfényű felületi hatásokkal. A kék mellett a fehér elegáns, nagyvonalú megjelenést biztosít. A geometrikus formák és a különleges felületek mellet az arany színű dekorok emelik a Reflection vizuális értékét.
 • Terraform Modern termékcsalád fémes hatású felületekkel és metál mázas dekorokkal – nem hangzik rosszul!De ennél sokkal többet tud, mert a fehér hasított kőlap mellett a bronz és szürke „fémlemezek” felülete és a hexagon mozaikok együtt különleges kombinációkra alkalmasak. Tapéta mintás fali dekoreleme picit koptatott, rusztikus megjelenése elegáns és egyben különleges hangulatot teremt a térben. A tervezők egyik kedvence lehet, de nem csak a fürdőben, hanem a konyhában és más belső terekben is.
 • Plain Stone Finom felületek és színek a márvány eleganciájával! A Plain Stone a természetes hangulat és az arany attraktív kombinációja. Különleges a háromszög elemekből álló mozaikja és a fém dekorja melyek önállóan is működnek, de az „str” felülettel kombinálva igazán hangulatos megoldásokra alkalmasak. Fahatású padlólappal a mai elvárásokhoz igazodó megjelenést biztosít.
 • Touch Az érintés puhaságát és intimitását hangulatban testesíti meg a Touch termékcsalád. Színei pasztel árnyalatok, melyek a rózsaszín és zöld és a menta természetes szépségét hangsúlyozzák. A dekorlapok levél és geometrikus mintája többféle irányzat megjelenítéséhez ad kiváló lehetőséget. Nagyon szép komplementere bármilyen fahatású burkolólap, illetve az arany színű listellok, melyek tovább gazdagítják a felületek szépségét.