Hírek, újdonságok

2019.11.29

Tubadzin 29,8×59,8 újdonság

Az idei évben is különleges újdonságokkal bővült a kínálat talán legnépszerűbb formátuma a 30x60-as méret, illetve ez a Tubadzin esetében 29,8x59,8 cm-es gyártott méretet jelent. A Tubadzin az egyik leginnovatívabb lengyel gyártó, aki merészen bánik a színekkel és a formákkal és mindezek mellett már sok termékükkel az európai élvonalat is elérik.Az elmúlt években némileg elmaradt a 30x60-as termékek fejlesztése (nagyobb méreteken volt a hangsúly) de most több termékcsalád is megjelent, mely jelentős frissítést és egyben hangsúlyt jelent a Keramitalia kínálatában is. Most néhányat kiemeltünk a teljes kínálatból.
 • Contrail  Kellemes atmoszférát sugall a világos pasztel árnyalataival, mely a beton természetes szépségét adja vissza a falakon. Dekorjai teszik igazán izgalmassá, hiszen a mozaikos elemek különleges matt-fényes játéka segít kiemelni a fürdőszoba lényeges elemeit. Az „str” felületű csempe pedig részlet gazdag zsalu nyomata tovább erősíti ezt a modern termékcsaládot.
 • Reflection Végre egy különleges kék szín, ami nem csak megjelenésében, hanem részleteiben is érdekes. Többféle textúrával, két féle színben jelenik meg matt és selyemfényű felületi hatásokkal. A kék mellett a fehér elegáns, nagyvonalú megjelenést biztosít. A geometrikus formák és a különleges felületek mellet az arany színű dekorok emelik a Reflection vizuális értékét.
 • Terraform Modern termékcsalád fémes hatású felületekkel és metál mázas dekorokkal – nem hangzik rosszul!De ennél sokkal többet tud, mert a fehér hasított kőlap mellett a bronz és szürke „fémlemezek” felülete és a hexagon mozaikok együtt különleges kombinációkra alkalmasak. Tapéta mintás fali dekoreleme picit koptatott, rusztikus megjelenése elegáns és egyben különleges hangulatot teremt a térben. A tervezők egyik kedvence lehet, de nem csak a fürdőben, hanem a konyhában és más belső terekben is.
 • Plain Stone Finom felületek és színek a márvány eleganciájával! A Plain Stone a természetes hangulat és az arany attraktív kombinációja. Különleges a háromszög elemekből álló mozaikja és a fém dekorja melyek önállóan is működnek, de az „str” felülettel kombinálva igazán hangulatos megoldásokra alkalmasak. Fahatású padlólappal a mai elvárásokhoz igazodó megjelenést biztosít.
 • Nictate Kifejezetten a modern, letisztult irányzat kedvelőinek szól ez a termék. A fehér matt alaplap mellet az organikus mintával megjelenő tapéta hatású csempe, valamint a fa természetes hatása adja a kombinációs lehetőségeket! Nagyon jól állnak a króm kiegészítők, melyek a csaptelepeken és az egyéb tárgyakon is ragyogóan mutatnak.
 • Touch Az érintés puhaságát és intimitását hangulatban testesíti meg a Touch termékcsalád. Színei pasztel árnyalatok, melyek a rózsaszín és zöld és a menta természetes szépségét hangsúlyozzák. A dekorlapok levél és geometrikus mintája többféle irányzat megjelenítéséhez ad kiváló lehetőséget. Nagyon szép komplementere bármilyen fahatású burkolólap, illetve az arany színű listellok, melyek tovább gazdagítják a felületek szépségét.

2019.10.09

Valore Gorenje csempe újdonság 2019.okt.

A VALORE márka ismét jelentősen kibővült, melynek köszönhetően a nagyon széles kínálatot mutathatunk az érdeklődők számára. A modern falicsempe termékcsaládok minden igényt kielégítenek és a nemzetközi trendekhez igazodó színekben, felületi kialakítással és számtalan dekor elemmel. Természetesen mind ez kedvező árakon és a megszokott VALORE minőségben.
 • SURFACE – 25x60 cm Természetes hatású felületek jellemzik, világos színekkel kombinálva. Matt felülete a beton jellegzetessége a zsalu nyomaival gazdagítva ad érdekes megjelenést ennek a sorozatnak. Hullámos, kézi rajz szerű 3D hatású dekorjai pedig látványos megoldásokat kínálnak a tervezők számára.
 • BLOSSOM – 25x60 cm Ennek a termékcsaládnak a középpontjában a virág, mint fő motívum jelenik meg. Markáns megjelenését a fehér mellett barna és mélykék színek erősítik. A virág teljes lapméreten és listello dekorként is megtalálható a már említett színekben. Modern fürdőszobákba illő, divatos fényes mázzal rendelkezik. Természetes hatású kiegészítők és bútorok felhasználásával lehet igazán érdekes a nagyobb alapterületű fürdőkben. Többféle padlólap megoldással is kiválóan kombinálható. 
 • DESIRE – 25x60 cm Nagyon natur, nagyon kőhatású! Természetes színeivel – barna és szürke – az egyszerű és letisztult dizájnt keresők megoldása lehet. Matt felületű alaplapokkal és szeletelt, kőmintájú dekorjaival lesz igazán látványos megoldás. A dekor lapokat akár konyhai, nappali, wellness helyiségekben is használhatjuk kedvező ára miatt. Saját padlólapjai mellett a fahatású termékek is kiváló választást jelenthetnek.
 • EAGLE – 25x60 cm A természetes anyagok jegyében készült termékcsalád. Natúr színek jellemzik és mind ez matt felületen jelenik meg. Színei a bézs és a szürke – természetesen napjaink trendje alapján. A klasszikus mozaikos dekorja inkább a minimalista irányzatot kedvelők számára lehet érdekes.
 • MADISON – 25x60 cm Beton, minden mennyiségben – napjaink egyik fő trendje. Ez a termékcsalád felületi kialakításával és színeivel lehet a betont kedvelők számára érdekes megoldás. Dekorjai inkább szolid, natúr hatásukkal keltenek egységes, de visszafogott hangulatot. Kiváló alapja egy békés, modern megjelenésű fürdőnek.

2019.10.09

Valore csempe 25×36 újdonság 2019.okt.

 • KUBA – CALLE – 25x36 cm A régi siker termék most megújulva és divatosan megfogalmazva „újra gondolva” jelenik meg a VALORE kínálatában. A korábbi sikeres matt felület mellett most fényes mázon is megjelenik a csempe kínálat. Bézs és szürke színei finoman, részletgazdagon jelennek meg a felületen. Ezt a megjelenést geometrikus dekorok gazdagítják, mely a fiatalos modern enteriőrök remek megoldása lehet. Padlólapjai matt felületűek, de fahatású anyagokkal is kiválóan kombinálhatók. 
 • MADEIRA – 25x36 cm Fahatású termékcsalád, mely csempe és padlólap szempontból is azonos megjelenésű. A bézs, barna és sötét barna színek egymással kiválóan kombinálhatók, nagyon természetes, meleg érzetű fürdőszobákba ajánljuk, ahol a természetesség alap elvárás. Álfugás, mozaikos dekorlapjai kifejezetten modern megjelenéssel gazdagítják a hangulatot.

2019.08.26

Tubadzin Colour

A legfontosabb belsőépítészeti kiállítások és vásárok, amelyek 2018-ban és 2019 elején kerültek megrendezésre, már kijelölték a legújabb irányzatokat. A Tubądzin gyár kínálata tökéletesen megfelel az elvárásoknak, beleértve az alább bemutatott új, pasztell színekbe öltöztetett Colour kollekcióját is. A 2019 évet a világos, púder színek uralma jellemzi, amelyek jól kombinálhatók a telített, intenzív pasztell árnyalatokkal. A kompozíciók célja - az egyéni elképzelések bemutatásán túl - az olyan hangulatos belterek kialakítása, amelyek amellett, hogy pihentető, megnyugtató légkört biztosítanak, egyben az energiáinkat is mozgósítják. A Colour kollekcióban az alaplapok közt tíz derűs színváltozatot találunk, amelyek 15×15 cm strukturált elemekkel, valamint izgalmas felületű dekorációs mintákkal egészülnek ki. A választékban kétféle fehér, vanília, szürke és kék, menta, hamuszürke, mokka, fekete és rózsaszín található.Mindegyiküket rendkívüli színmélység, telítettség jellemzi. Az új kollekció alaplapjainak mérete a gyár pillanatnyilag igencsak kedvelt 30×75 cm-es, kategóriáját szélesíti. A Tubądzin gyár Colour kollekciójában felfedezhető dekoratív megoldások sokasága lehetővé teszi a fürdőszoba kialakításának egyedi, mesés kialakítását. Pasztell színek használatával vizuálisan melegebb benyomást kelt az otthonunk. Az ilyen környezet feltölti lakóit energiával – s nem csak a különösen hosszú téli estéken. A telített színekben megjelenő falak a beltér hangulatának meghatározó része, vagy legalábbis annak egy fontos eleme lehet, a bizonyos szempontok szerint megválasztott felületek kihangsúlyozásával. Érdemes megemlíteni, hogy az idei évben újra visszatérnek a barnás tónusok (a tejeskávé és a csokoládé is), háttérbe szorítva az utóbbi idők divatos szürke árnyalatait. A Tubądzin márka Colour kollekciója erre is kínál lehetőséget, a mocca és a vanília színeivel.    

2019.08.26

Valore Gorenje padló újdonság 2019.

 • Terrazzo 
 • Quarzite 
 • Marmite
 • Finestone
A GORENJE új termékeivel most az egyik legkedvezőbb ár/érték arányú kínálatot mutatjuk be. A modern megjelenésű mázasgres lapok a legnépszerűbb színirányzatokban jelentek meg. A szürke és a világos „földszínek” azonos mázon készültek, beton; agglomerát és mészkő megjelenéssel. Felületi kialakításaik miatt inkább beltérben javasolt a felhasználásuk, de természetesen egy fedett teraszon is kiváló megoldás lehet bármelyik termékcsalád. A termékek azonnal, készletről szállíthatók!  

2019.08.26

Sintesi padló újdonság 2019.

 • Fiordi 30x60
 • Norcia 30x60
A méltán sikeres Valsusa termékcsaládot most két hasonló, funkcionális termékkel bővítjük. A Fiordi és a Norcia 30*60 cm-es mázasgres, R11 csúszási ellenállás értékkel rendelkező, kifejezetten kültéri elhelyezésre ajánlott termékek. Járdák, teraszok, medence melletti terek, zuhanyzók, gépkocsi feljárók, rámpák burkolására javasoljuk elsődlegesen. A termékek azonnal, készletről szállíthatók!