Újdonságok, hírek

2021.09.29

Tubadzin Prestigeline 32,8×89,8 újdonságok 2021.

 • HORIZON 32,8X89,8 Ret A travertin ihletésű kollekciót elsősorban különleges felületű fekete és bézs hexagon mozaikjai teszik egyedivé.
 • HOUSE OF TONES 32,8X89,8 Ret A modern anyagokat és pasztel színeket kedvelők számára készült. Monokróm, visszafogott színek jellemzik, len és pamut anyagot idéző felületekkel. A geometrikus formák mellet a dekorjain szabálytalan, ékszerfémmel rajzolt csíkok jelennek meg. További fém kiegészítőkkel, a legmodernebb enteriőrökhöz kiváló választás.
 • ORGANIC MATT 32,8X89,8 Ret A kollekció természetes hatású anyagok és felületek kombinációja. Az antracit szürke és világos mészkő struktúrája és mattra csiszolt felülete adja meg a markáns, szemet gyönyörködtető karakterét. Fontos a precíz megvilágítás, mert surlófényben kel igazán életre és mutatja meg valódi szépségét.
 • UNIT PLUS 32,8X89,8 Ret A kollekció ragyogó fehér és a rafináltan strukturált alaplapjait 20 különféle, mediterrán hangulatot idéző színes patchwork dekorációs lap teszi teljessé.
 • ABISSO 29,8x74,8 Ret Rendkívül elegáns stílusú, különleges felületek és anyaghasználat jellemzi. Három közkedvelt színben és különféle dekorációs elemek gazdag választékával érhető el.
 • BELLEVILE 29,8x74,8 Ret Természetes földszínek és a kő finom textúrái, geometrikus dekorációs formákkal kombinálva.
 • CHENILLE 29,8x74,8 Ret Modern szürke és bézs színek jellemzik, melyek a hexagon, keretes vagy akár 3D dekorokkal időtálló szépséget adnak egy modern otthon számára.
 • ROYAL PLACE 29,8x74,8 Ret A klasszikus megoldások szerelmeseinek – melyek modern elemekkel kiegészítve, rendkívül sok tervezési ötletre adnak kiváló alternatívát.
 

2021.09.29

Ceramika Paradyz és Valore 2 cm-es teraszlapok 2021.

Korunk egyik legjobb fejlesztése a kültéri felhasználásra javasolt 2 cm-es gres burkolat, melyet már nem feltétlenül kell leragasztani! 2 cm-es gres burkolat előnyei:
 • 100% időjárás állóság
 • nem reped el nagy igénybevétel esetén sem
 • tökéletesen tisztítható
 • tökéletesen tisztán tartható
Ismert, hogy a kültéri burkolatok legnagyobb ellensége a felfagyásból származó probléma halmaz – ami most elkerülhető! A GRANITO,SIGNUM,BURLINGTON,GARDEN.OPTIMAL,PATH,TERRACE 2.0 családokat használja szerelt álpadlóként,  vagy tegye szivárgó rétegrendre, de használhatja a kertben egyszerűen a gyepre elhelyezve „kerti tipegőként” is. Ha ez mégsem lenne elegendő lehetőség, akkor az ismert módon ragaszthatja is – megfelelő rétegrend mellet – így, az autójának is megfelelő, nagy szilárdságú burkolatot építhet. A beépítés részleteiről, műszaki megoldásokról és a kapcsolódó egyéb segédanyagokról kérdezze kereskedőjét!

2021.09.29

Ceramika Paradyz Home of Light 25×75 29,8×59,8 újdonságok 2021.

 • FREEDOM 25x75 Ret Tengernyi lehetőség - A szépség, mely nap mint nap körülvesz kimeríthetetlen forrása az örömnek és a cselekvés energiájának. Az otthonod egyben a szabadság erődje is, ahol kifejezheted magad, és sugallataid sikertörténetekké alakíthatod. Találd meg inspirációs szikrád, és élvezd az eredeti burkolási megoldásokat a FREEDOM kollekcióval. A dél-európai eredetű mintás patchwork dekor itt mély és matt kékkel, apró, szikrázó részecskékkel ötvöződik. A fény az élénk vonalakban és rozsdaszínű dekorokban is remekül érvényesül. Finom díszítések megtörik a természet színeinek nyugalmát, és arra ösztönöznek téged, hogy minden nap új élményeket keress.
 • MORNING 25x75 Ret Újrakezdés - Minden reggel egy lehetőség, hogy új oldalt kezdj a saját történetedben. A nap finoman felébreszt, energiát sugároz, hogy valóra váltsd álmaid, meghódítsd a világot és új, érdekes tapasztalatokat szerezz. A MORNING kollekcióval tökéletes belsőt teremthetsz merész szenvedélyeid és vágyaid szülte terveid megvalósításához. Változatos méretek, kazettás falburkolat, a carrarai márvány inspirálta finomságok megmozgatják a fantáziád, míg a kollekcióban uralkodó fehér hagyja, hogy gondolataid szabadon áramolhassanak. Az egyedi hatszögletű, ezüst dekorok fényt visznek a szobába, visszatükrözve a reggel első sugarait.  Amikor egy ilyen, a képzeleteddel teljes harmóniában megalkotott térben kezded a napod, tudod, hogy sok pozitív élmény vár még rád!
 • RAY 25x75 Ret A természet által tervezve - Lépj be a természet ihlette vonalak és minták, a szél rajzolta homok, a mozdulatlan hullámok világába! Ez az élmény harmóniát hoz majd neked és segíti a kikapcsolódást. A letisztult, egyenes vonalú és minimalista fehér és grafit struktúrák a fény mennyiségétől és irányától függően, mélységet adnak az építészetnek és valódi árnyékbemutatóra hívnak téged. Mindez a fémes alapanyagoknak köszönhető, amelyek a fénnyel reagálva egyedi látványt hoznak létre.
 • SERENE 25x75 Ret A márvány örökkévalósága - Egy, a személyiségedhez tökéletesen illő otthonban nyugodtan és védve érzed magad a külvilág nyüzsgésétől, és kapcsolatokat erősítesz és ápolsz szeretteiddel és önmagaddal. Környezeted a személyiséged természetes árnyalata. Akár a szigorú és karakteres, akár a hangulatos és meleg belső teret kedveled, a SERENE kollekció olyan helyiség kialakításában segít, amely tükrözi egyedi ízlésed. A klasszikus, elegáns calacatta arany márvány, a bézs homokkő és a semleges árnyalatú fa a legkifinomultabb és legidőtállóbb trendek közé tartoznak. A textúrák kombinációja szokatlan elrendezéseket tesz lehetővé, amelyek sokáig lépést tarthat a jelenlegi trendekkel. A dizájnt jellegzetes, eredeti részletek egészítik ki - csillogó arany virágmintás betétek, meleg bézs vagy fa mintázatú háromdimenziós hexagonok.
 • SILENCE 25x75 Ret A csendes menedéked- Egy eseménydús nap után szükséged van egy helyre, ahol megnyugodhatsz és feltöltheted az akkumulátorokat. Az élet egyensúlyának és személyes kiteljesedésének alappillére az otthonod - egy oázis, ahol pihenhetsz és erőt gyűjthetsz a további cselekvésekhez. A SILENCE kollekcióval díszített belső tér, annak két aspektusával lehetővé teszi, hogy visszanyerd belső harmóniád.A klasszikus, bézs színű travertin ihlette meleg színek és érdekes minták időtlen, megnyugtató jelleget kölcsönöznek a belső térnek. A modernebb elrendezés alapja a fényes felületű cement és a keleti szőnyeg egyedi mintázatának szokatlan kombinációja, amelynek vonalait a nap folyamán változó fény még inkább kihangsúlyozza.
 • AFTERNOON 29,8x59,8 Ret Tökéletes páros - Vegyél egy levegőt, és keresd meg a saját nyugalmadnak és a pihenésednek szánt helyet! Vedd körül magad hangulatos és nyugtató színű fával és kővel, amelyek lehetővé teszik, hogy kicsit elmenekülj a város nyüzsgésétől! Az AFTERNOON kollekció két világot hoz össze. A semleges, időtlen kőfelületeket szürke árnyalatokban, másrészt a nemes fa rajzolatát csíkos és divatos chevron dekorok kíséretében. Kombinációjuk tökéletes párosítás, amely meleg és otthonos menedékké változtatja a belső teret.
 • CALM 29,8x59,8 Ret Otthon, édes otthon - Keress egy helyet a kikapcsolódásra egy nehéz munkahelyi nap után, egy nyugodt helyet a mozgalmas világból! A CALM kollekció lehetővé teszi, hogy olyan teret hozz létre, ahol kifújhatod és valóban otthon érezheted magad. A meleg szürkék visszafogott árnyalatait divatos fémes villanásokkal színezték, könnyű és modern egészet alkotva. A fény irányától függően a fém dekorok változó intenzitással csillognak. A CALM kollekció finom kialakítása lehetővé teszi, hogy olyan belső tereket hozz létre, amelyek minimalista, de nyilvánvaló eleganciával hatnak.
 • DAYBREAK 29,8x59,8 Ret Fényes belső terek - Világosabbá teszi a belső teret. Hagyja, hogy a fény - legyen napsütés vagy lámpafény - hozzon meleget,örömet, és feltöltsön pozitív energiával. Hozz létre egy helyet, amely hangulatos és ahol különlegesnek érzed magad, hogy a holnap pozitív hozzáállással és új motivációval indulhasson! Az örök és kifinomult calacatta márvány meleg arany árnyalatban, apró, csillogó részecskékkel a DAYBREAK Inserto kollekcióban tökéletes hátteret biztosít az otthonába áramló fény látványához, diszkrét mégis pazar fényt kölcsönözve a belső térnek.
 • EFFECT 29,8x59,8 Ret Modern és elegáns - Fejezd ki modern önmagad! Használd a legújabb trendeket, és hozz létre egy helyet, amely elvarázsolja családod és vendégeid! Ne félj kísérletezni a különböző felületekkel és mintákkal, amelyek a világítástól függően változtatják meg a belső teret! Az EFFECT termékcsalád ötvözi a beton nyers szerkezetét finom részletekkel, amelyek a divatos terrazzo stílusra utalnak. A szürke tónusú burkolatok eredeti struktúra elemekkel válnak sokoldalúvá. A kollekciót patchwork dekorációk egészítik ki, amelyek finoman csillognak a fényben, feltűnő, egyedi jelleget kölcsönözve a belső térnek.
 • FEELINGS 29,8x59,8 Ret A geometria harmóniája - Válassz nemes szépségű teret, amely segít visszanyerni belső egyensúlyod! A tónusos színek és a kifinomult geometria nyugtató tulajdonságai remek hangulatba hoznak. A FEELINGS kollekció lehetővé teszi, hogy eredeti, elegáns karakterrel alkothasd meg álmaid terét. Az időtlen fehér csempéket háromdimenziós minták díszítik, amelyek modern, dinamikus megjelenést kölcsönöznek a szobának. Négy egyedi, minimalista struktúra tesz minden elrendezést abszolút egyedivé. Ide tartoznak a zöld és fehér lágy árnyalatú négyzet alakú lapok, amelyek további mélységet és egyediséget hoznak a belső térbe.
 • NIGHTWISH 29,8x59,8 Ret Akvarell álom - Hozz létre egy innovatív teret magad körül, ahol a színek vannak a középpontban! Élénk zöld, intenzív sötétkék vagy a klasszikus fehér mellett döntesz? Az egyes burkolatok eredetisége a kifinomult belső terek szerelmeseit fogja megörvendeztetni. A NIGHTWISH kollekcióra jellemző ombre-effektus lágy átmenetet kínál a színek között, ezáltal az elrendezési lehetőségek széles skáláját biztosítja. A beton ihletett sötétkék burkolat a csillagképek világába vezet, míg a zöld változat a ködben lévő erdőt juttatja eszünkbe. A kollekció egyedülálló eleme a kékek teljes palettáját bemutató üvegpanel - azúrkéktől a zafírig - csillogó arany erezettel.
 • SUNRISE 29,8x59,8 Ret Meghívó az 1920-as bohém évekből. Érezd a kifinomult belső tér hangulatát egy szecessziós városházban. Körülvesz az art deco klasszikusokra utaló, egyedi stílussal. Meríts inspirációt, éld és érezd a stílusos dizájnt!A SUNRISE kollekció arany dekor elemei és szimmetrikus mintái, a kő állandóságával együtt a finomság és a kifinomultság légkörét teremtik meg. A bézs és barna árnyalatai, meleg ragyogást keltenek minden új nap kezdetekor.

2021.09.29

Tubadzin és Arte fürdőszoba 32,8×89,8 29,8×74,8 újdonságok 2021.

 •  BRAINSTORM 32,8x89,8 Ret Csodálatos fényjáték és varázslatos árnyékszínház ösztönzi. Sötét kő és finom réz erezetével emeli ki a kollekció időtlen jellegét. A márvány eleganciáját a mozaik töri meg, amely ötvözi a fémes hatást, a kőmotívumot és a fényes dekorációt.
 • COMA 32,8x89,8 Ret A hasított kő mattra csiszolt felülete különleges eleganciát ad ennek a sorozatnak. A ritmusosan illeszkedő, geometrikus formájú, mélykék színekben pompázó dekorok pedig kellőképpen dinamizálják a felületek szépségét.
 • CURIO  32,8x89,8 Ret Finom bézs szín, kontrasztos kék és zöld tégla formákkal kiegészítve - a hangulatos Cotto új arca.
 • GRUNGE 32,8x89,8 Ret A kopott, finom fényű cementszerkezet visszavezet minket a régi bérházak stílusába, ahol a modern graffiti találkozik az art-deco-val.Abszolút modern megjelenés, különleges színek, elegáns formátum.
 • BRASS 29,8x74,8 Ret A kollekció kiváló lehetőséget kínál a posztindusztriális hangulatú, elegáns klímájú terek létrehozásában. A textúrák sokaságából meríthetünk ihletet, a villanófénytől kezdve az üvegbe mintázott fémig.
 • DOTS 29,8x74,8 Ret A DOTS kollekció a klasszikus terrazzo egyik változata. Szürke alapon - a természetes kőhöz hasonló minta helyett - festék fröccsenésre hasonlító, színes cseppek vidámítják a felületet. Játék a színekkel, mélységekkel, fénnyel és árnyékkal.
 • MILD GARDEN 29,8x74,8 Ret A világos, pasztell színekből festett virágoskert és az elegáns, monokróm herbárium békés harmóniát teremt.A finom és nőies Mild Garden kollekcióból készült összeállítás, az angol szalonok nemes tapétáira asszociál.
 • MODERN BASALT 29,8x74,8 Ret Modern Basalt kollekciót a legendás, japán hósapkával borított Fudzsi vulkán ihlette. A kollekció kulcsa a keleti harmónia, amelyben fehér és fekete kontrasztos elemek tökéletesen kiegészítik egymást. A fehér elemek az origamit, a feketék a hagyományos japán technikával égetett deszkák felületét idézik.
 • CORALLE 29,8x74,8 Ret Modern hangulatú megjelenéssel a mattságot remekül ellen pontozzák, a csillogó dekor felületek.
 • KALEDONIA 29,8x74,8 Ret A maga egyszerűségével elegáns és mindig divatos, a fényes szürke és grafit márvány mintákkal az örök harmónia köszön vissza. A modern mozaik dekor, fiatalossá teszi a Kaledonia családdal burkolt fürdőszobákat.
 • PERLA 29,8x74,8 Ret A fehér és a gyöngyház eleganciája jelenik meg először. A fémes csillogás és a geometrikus formák fényes és matt felületei pedig, játékosan vibrálnak a fényben – bárhonnan is nézzük, mindig lenyűgöző.
 • SCARLET 29,8x74,8 Ret Vibráló színek és látványos, nagyvonalú megjelenés. A fehér mellett gyönyörűen pompázik a kék, mely valódi mélységet és eleganciát biztosít. A réz színű dekorok, valamint a matt fehér háromszög alakú elemek, modern hatást eredményeznek bármilyen kombinációban.
 

2021.09.23

Valore padlólap újdonságok 2021.

A fahatású gres padlólapok továbbra is reneszánszukat élik. A VALORE választéka most tovább bővül, mely modern színekkel és a legnépszerűbb faimitációval jelenik meg. A felületek beltéri felhasználásra javasoltak, a termék fagyálló, ezért ahol nem fontos a csúszásmentesség, ott bátran használható kültérben is. Lábazat és homlokzat burkolására is egyaránt kiváló megoldás, mert modern színeivel természetes eleganciát ad.
 • Halifax 20x120 Ret
 • Sverigo 31x62 15,5x62

2021.09.23

Valore fürdőszoba újdonságok 2021.

Ha gazdaságos és megfizethető termékeket keres, akkor most megtalálta. A legnépszerűbb bézs és szürke árnyalatok többféle dekorral és kiegészítővel és nem utolsó sorban, kiváló ár/érték aránnyal várják az érdeklődőket. 20x40:
 • Ariana
 • Tatiana
25x40:
 • Santorini
 • Tiberio
 • Travertino
20x50:
 • Franco