Újdonságok, hírek

2023.06.30

Valore bútor újdonság termékcsaládok 2023.

 • CITY 1 olyan emberek számára készült, akik állandó mozgásban élnek. A bútorok egyszerű kialakítása a modern színekkel kombinálva egyedi karaktert ad a sorozatnak. A teljes kihúzással rendelkező mély fiókok, tökéletesek a mindennapi használathoz szükséges összes tárgy tárolására. A bútorok előnye a léc fogantyúk, amelyek tökéletesen illeszkednek a szekrény kialakításához.
 • CITY 2 egy olyan szett, amelyet hatékony és gazdaságos kialakítás, valamint tágas belső tér jellemez. Kis fürdőszobákhoz készült sorozat, megőrizve a stílust és az eleganciát. A tágas szekrény tökéletes a mindennapi használathoz szükséges dolgok tárolására.
 • CITY 3 egy kifejezetten kis fürdőszobákba tervezett készlet. A mosdókagyló alatti szekrény finom kialakítású, amit az ajtó felső részén elhelyezett króm fogantyú egészít ki. A kollekció további előnye a kerámia mosdó mely speciálisan profilozott, lekerekített tállal rendelkezik. A tágas szekrény kiválóan alkalmas a mindennapi használathoz szükséges tárolására, univerzális, csendes záródású ajtóval van felszerelve.
 • CLEVER bútorcsalád három különböző stílust ötvöz: klasszikus, minimalista és modern. Ennek a multifunkcionalitásnak köszönhetően olyan kombinációkat hozhat létre, amely megfelel a saját elképzeléseinek.
 • CONCRETE család előnye a helytakarékosság és a letisztult stílus ötvözése. Megannyi kombinációs lehetőséget rejt magában ez a bútorcsalád, amely által a felhasználó saját szempontjait igénybe véve tudja számára megfelelővé alakítani. Legyen szó akár a bútor színéről vagy a fogantyúk stílusáról.
 • LOFT kollekció kívülről tisztaságot, belül pedig szabadságot áraszt. Számos praktikus megoldást mutat be, amelyek tökéletesen működnek egy tágas belső térben, de még a legkompromisszummentesebb felhasználók igényeit is kielégítik. Ráadásul az átgondolt funkciók és technológiák kombinációja megkönnyíti a mindennapi életet. Ezeket a bútorokat egy család számára tervezték, amely minden bizonnyal megfelel az elvárásoknak.
 • ICON család a belső tér teljesen új koncepciója, amely a tárolás és az elrendezés szabadságát biztosítja. Kényelem és funkcionalitás.  A tágas fiókok egy teljesen összefüggő, elegáns, modern karakterű egységet alkotnak. A legújabb trendeknek megfelelően a színpaletta lehetővé teszi a bútorok személyre szabását.
 

2023.06.30

Ceramika Paradyz Celebrations újdonság családok 2023.

 • ARCTIC STORM - A VONZÁS EREJE : A világ, amelyet felfedezel, tele van ellentétekkel. Akkor láthatod őket, amikor a mély éjszaka feketeségébe zár minket, majd a felkelő nap káprázatos tükröződése ezüstté változtatja a sarkvidéki fehérséget. Érezheted a kontrasztot, amikor egy zúgó vízesés hideg szellője permetezi forró arcodat. A minták és tónusszerkezetek sokfélesége a kecses és finom Statuario márvány mintázatával díszít 29,8 x 89,8 cm-es kerámialapokat. Az új, 6,5 x 29,8 cm-es elemek nemcsak a fekete és a fehér kombinációi, hanem a klasszikus stílus megtörésére is tesznek kísérletet csillogó ezüst hatásukkal. Ezek a dekoratív csempék a hexalgonokkal együtt segítenek beilleszteni ezt az eltérő világot a saját terünkbe. A kontrasztok azonban nem jelentenek ellentmondást és következetlenséget. A természet megőrzi az egyensúlyt, ezért ezek az ellentétek tökéletesen kiegészítik egymást, és áthatják egymást, így elemeik még világosabbá és könnyebben észrevehetővé válnak számunkra - közel hozzánk, de távol is.
 • COMFORT PLACE - KÉNYELMI ZÓNA – OTTHON : Minden utazásnak megvan a maga célja. Az odavezető úton tapasztalatokat szerzel, új dolgokat tanulsz, és emlékeket gyűjtesz. Nem mindig tudhatod előre, mi fog történni külföldön vagy akár csak a sarkon túl. A nehézségek és akadályok ellenére - azért mész, mert kíváncsi, kalandvágyó, nyitott és telhetetlen vagy. Ezért van szükséged egy biztos menedékre. Egy olyan helyre, ahol otthon érzed magad, ami nyugodt, pihentető és biztonságos. Állj meg itt néhány pillanatra, és hagyd magad lenyűgözni a szokatlan kombinációktól. Engedd magad új érzésekkel elragadni a vágott beton mintázatú lapok látványos, fémes, ezüstösen csillogó, mély szerkezetű csempék kombinációival. Hagyd magad elmerülni, de tervezz és keress további helyeket, amelyeket meglátogatsz, felfedezhetsz, megkóstolhatsz és körülvesz a szépségével és egyediségével.
 • GREEN PHILISOPHIA - ZÖLD FILOZÓFIA - A TERMÉSZED VADSÁGA: A tundra erdőiben vagy az Amazonas dzsungelében a zöld számtalan árnyalatát csodálhatjuk meg. Vezessük be őket környezetünkbe egy olyan virágos dekorral, amely békét és pihentető légkört teremt, a 29,8x89,8 cm-es csempéken keresztül. Ha rájuk nézünk, szinte érezni lehet a növények illatát és a természet felfedezetlen vadságát, amelyet a titokzatosság finom ködébe burkol a természet. A falpanelekre hajazó olajzöld színű csempék vagy a hagyományos kerámia kézműves mestersége által ihletett kályhacsempe szerkezetű csempék a biztonság és a stabilitás érzetét keltik. A mozaikszerű díszítés, amely ötvözi a modernitást a hiteles kézművességgel, harmonikusan kiegészítik az alapcsempéket. Általuk az is látni, hogy milyen sokszínű és elbűvölő lehet a világ. Annak ellenére, hogy napról napra egyre nehezebben hozzáférhető, most már a kezünk ügyében lehet a természet, a saját otthonunkban.
 • WARM WIND - A SZÉL ÁLTAL MEGFESTVE: Kalandozz el a világ melegebb régióiba - ahol a szél lágyan borítja be a felhevült márványtömböket, és ahol számtalan homokszemet érezhetsz a lábujjaid között. Mindezt a Nap sugaraiban fürdőzve, amelyek szikrázó villanásokkal ragyogtatják be a teret. A homok a forró levegőben és a ragyogó napfényben aranyszínűvé válik, és csillogó vonalakkal szikrázik. A homokfelületeket a szél tiszta, geometrikus struktúrákba rendezi, amelyeket gyönyörködve nézhetsz. A 29,8 x89,8 cm-es formátum mellett a kollekció egy új, hatszögletű formával is bővült, és kiegészült egy nemes Calacatta-mintás,meleg színű padlócsempével. A kellemes, egyedi, organikus levelekből álló, szövetszerű, finom szerkezetbe ágyazott, finom díszítésekkel ellátott, arannyal csillogó tapéta motívum diszkréten csillogást kölcsönöz a belső térnek. A klasszikus elegancia hagyományos bája itt találkozik a modern eleganciával, amely mostantól kezdve minden nap ezt a történetet mesélheti el az otthonunkban.
 • WONDER SKY - KÉKES RÉT: Azt mondják, nincs két egyforma árnyalatú égbolt - a világoskék, a telített kék, a felhőréteggel borított szürke vagy a végtelen sötétkék csak néhány árnyalat a sok közül. Képzeljünk el egy sétát a legszebb európai réteken. Minden egyes lépés más perspektívát és az ég tükrében tükröződő virágszőnyegek más-más részét jelent. Vigyük át ezt az egyedülálló látványt a belső térbe, amely békés és biztonságos helyet teremt. A 29,8 x 89,8 cm-es csempék felületére átköltött minta és színpaletta betölti a terét. A virágos minta finom, négyelemű hatását egy kék kőmotívummal ellátott, kifejező csempe emeli ki, beleértve a fényes mázban lévő erős erezetet. A kiegészítő elemek téglák - újdonság a 6,5 x 29,8 cm-es formátumban, csillogó struktúrával. Ez a kompozíció szinte éreztetni fogja a föld felett lebegő kellemes illatot, hallatni fogja a rovarok zümmögését és a madarak tavaszi énekét, és az arcunkon érezni fogjuk a kék égbolt napfényének kellemes érintését.

2022.11.21

Alfalux,Tuscania,Valore újdonság padló 2022.

 • CANOVA: A Canova „IL MARMO” kerámia köntösben – egy harmonikus díszítőelem, amely egyedi jellemzőivel utánozhatatlan tulajdonsággá válik, amely stílust, eleganciát és osztályt ad a belső terek padló- és falburkolataihoz. A Canova kollekció a kifinomultabb, klasszikus márványokat reprodukálja különböző méretű és kivitelű lapokban; természetes megjelenésű és mindenekelőtt fényes felülettel rendelkezik, amely fényességet kölcsönöz a környezetnek, néhány rendkívüli hatás mellett.
 • STONEQUARTZ: Az egyik olyan anyag, amely az utóbbi években nagyon elterjedt a kültéri területek burkolására, a kvarcit, amely mára jelentős szerepet kapott. Ez a kőzet főként kvarcot tartalmaz, de benne más típusú ásványok is előfordulhatnak, amelyek eltérő összetételben nyilván meghatározzák a színét is. Emiatt a kvarcit színe nem egységes, és a különböző árnyalatok és színárnyalatok széles választékában kapható.
 • LA LECCESE: Tuscania újdonságai között találjuk a La Leccese kollekciót, amelyet a tipikus leccei chianca ihletett, de a porcelán kő nagy teljesítményével. Egy exkluzív bájjal rendelkező ajánlat, amely modern és klasszikus kontextusba is illeszkedik, kiemelve a berendezést. A 61x61 - 30,4x61 és 30,4x30,4 formátumú moduláris beépítésre tervezve olyan kompozíciós megoldásokat kínál, amelyek kiterjesztik a vizuális folytonosságot bel- és kültér között.
 • METEORA: A beton árnyalatai a terrakotta árnyalataival kombinálva természetes terméket kínálnak, kézműves ízzel, de a legjobb műszaki teljesítménnyel, amit a Tuscania Ceramiche színezett porcelán kő garantál. Ezek az új Meteora kollekció sajátosságai, egy dinamikus és sokoldalú kerámia, amely minden esztétikai ízlésnek megfelelően példátlan kombinációkat kínál. A sokféle méretnek, színnek és dekorációnak köszönhetően a ház belső és külső padlóit, falait igazi bútordarabokká varázsolja.
 • NORTH WIND: A nagy listás felületek, 5 színben, nagyszerű bájjal, üdvözlik a skandináv fa finom textúráját a dizájn és az esztétikai harmónia ötvözésével: ez a North Wind Floor filozófiája. A Tuscania Ceramiche új ajánlata, üvegezett porcelán kő, amely folytonosságot biztosít a belső és külső padló között.
 • U101: Az U101 padlólapok egyedi megjelenésük és kivételes tartósságuk miatt népszerűek. Ez a kombináció teszi az U101 Paradyż kollekció padlólapját a közelmúltban az egyik leggyakrabban választott lakberendezővé. Kivételesen néz ki mind a modern, mind a vintage stílusban berendezett szobákban. Sőt, az olyan termékek, mint az U101 Paradyż padlólapok, funkcionalitása miatt még olyan nehéz körülmények között is tökéletesek, mint például magas páratartalom vagy különféle karcolások.

2022.11.21

Arte fürdőszoba újdonság családok 2022.

 • ATALANTA: Az Atalanta kollekciót a vihar szépsége és szelídíthetetlen energiája ihlette. A család már önmagában is dekoratív, ám arany színű elemei még jobban kiemelik karakterét.
 • BROKEN: A Broken kollekció szürke-barna árnyalatú összeállítása nyugalmat sugárzó enteriőrt teremt. A levélminta finomsága harmonikus egységet alkot a család többi elemével, és kiválóan kombinálható a modern, hatszögletű dekorelemekkel.
 • CAMPANIA: A Campania kollekció bensőséges, bukolikus tájba kalauzol. Földszíneivel a természettel való fenséges kapcsolatot tükrözi. A falilapokat - stílusosan - fa mintájú „hajópadló” lapok egészítik ki.
 • CHIC STONE: Merészen elegáns kollekció, amelyben zord tenger szürke és sötétkék árnyalatait bronz villanások élénkítik. A fényes felületű összeállítást geometrikus dekorációs elemek teszik még izgalmasabbá.
 • MARLENA: A Marlena kollekció klasszikus kőmintázatával egészen magával ragadó. A visszafogott színek és a kő finom tükröződése olyan harmonikus egységét alkotnak, melyek közegében letisztulnak és szabadon szárnyalhatnak a gondolatok. A kollekció - a fémes betétekkel és háromdimenziós mozaikokkal - modern fúziót hoz létre a fahatású padlólapokkal.
 • SENZA VEIN: A Senza Vein kollekció klasszikus, fekete-fehér összeállítás. A fehér alaplapot olyan, - a japán raku kerámia karakterét idéző - díszítőelemek egészítik ki, amelyeket eredetileg élőtűzben, sokszor természetes körülmények között égetnek. A fekete csempe felületén kirajzolódó „repedés-hálózat” a kerámiák magas hőmérsékleten történő égetése következtében keletkező mintát követi. A kollekciót dekoratív mozaikok és fémes díszcsíkok egészítik ki.
 • PERLINA: A Perlina kollekció könnyedséget, művészi szabadságot sugall. A modern dekorációs lapok fehér árnyalatokban és a fémes elemek kifinomult, harmonikus enteriőr kialakítását teszik lehetővé.

2022.11.18

Valore Gorenje fürdőszoba választék 2022.

 • AGRA 25x75: Univerzális kollekció, amely lehetővé teszi a különböző stílusok értelmezését a klasszikustól a modernig. A minimalista cementkialakítás és a semleges meleg tónusok természetes vonzerőt és időtlen kényelmet teremtenek, ideálisak a modern élethez. A hullámos 3D-s hatás további dimenzióval hoz mozgást az egyébként minimalista terekbe, míg a 3D-s mozaik gazdag, természetes famintázattal frissíti. A kollekció átgondoltan harmonizált a padlóburkolattal és a fa megjelenésű bútorokkal, ami garantálja a természetes eleganciát minden térben.
 • VALLETTA 25x75: A kőhatású felület természetes eleganciájával enyhén rusztikus kifejezést közvetít, három különböző dekorációban, amelyek ötvözik a dombormű-technikát és a dizájnt enyhe egyenetlenségeivel és kopott részleteivel. Ezek a felületek gyönyörűen kombinálhatók fával vagy kővel, és a természetes minimalizmus, érzetét kelthetik modern érintéssel.
 • DESIRE 25x60: A Desire kollekció természetes teret képez, amely egyszerre hívogató, meleg és időtlenül modern. A struktúrák és minták kölcsönhatása a részletekre összpontosítva egyedi vizuális élménnyé varázsolja a falakat, amelyek optimizmust és elégedettséget kölcsönöznek minden pillanatnak.
 • BLOSSOM 25x60: Élettereink kialakítása és elrendezése nagy hatással van hangulatunkra, testi-lelki jólétünkre. Ebben a vonatkozásban a legerősebb elem a szín, amely alapvetően a körülöttünk lévő világ észlelésének és értelmezésének módjához kapcsolódik. Ez a megfontolás a kiindulópontja a Blossom kollekciónak, amely az óceánfenék mélykék színét vagy a természetes földszínek krémesbarna árnyalatait tárja elénk. A kollekciót elegáns hullámos 3D-s struktúra vagy különféle mozaik- és dekorlapok egészítik ki virágmotívumokkal vagy hagyományos díszítőmintával. A családhoz tartozó patchwork csempék mindig a felkapott dekorációs trendek közé tartoznak.
 • EAGLE 25x60: A kollekciót az üledékkő története ihlette szemcsés textúrájával és természetes vonzerejével. Előrelépést tesznek a 3D szerkezetek, amelyek követik a kővágás művészetét. Mélységet és mozgást adnak a falnak. Különleges grafikai és színbeli fejlődést ér el a 3D Wood dekor, amely kiemelkedik gazdag és harmonikus fa foltozásával, amely tökéletesen illeszkedik a kollekció többi részéhez, és összekapcsolódik a természetes fával, amely a modern környezet egyik elsődleges anyaga.
 • SURFACE 25x60: Az érdes betonfelületek és a vakolat lenyomatainak elemzése jelenti a Surface kollekció alapvető inspirációját. A csempéket diszkrét, stilizált betonszerkezet jellemzi 3D dekorációs elemekkel kombinálva. Választhat az elegáns hullámos organikus szerkezet vagy a geometrikus minták modern véletlenszerű szintézise (patchwork) között. A csempe remekül passzol más természetes anyagokhoz (fa, cement, kő), mellyel a kortárs trendeknek megfelelően egyedi hangulatot teremtenek.
 • LUCY 25x60: A divatnak szentelt kollekció, gondosan kiválasztott 4 színével, melyek időtlenül modernek: fehér, szürke, fekete és lila. A tiszta, fényes felület finom, elmosódott dizájnnal puhává, kiegyensúlyozottá teszi a falat. A falhoz és a padlóhoz illeszkedő színek mélysége meghitt és elbűvölő érzést kelt, de ugyanolyan jól használható különböző padlóburkolatokkal. A stílusos dekorációs lehetőségeivel egyedi és elegáns hangulatot teremt.
 • STREAMS 25x60: A klasszikus szépséget és a modern ízlést egyesítő kollekció. A tiszta márvány kifejező erejét világos fehér változatban értelmezzük, amely kombinálható sötétebb szürke vagy barna variációval. A finom stílusú dekoráció személyre szabott tereket kínál a geometriai vagy vonzó hagyományos minták elegáns érintésével, amelyek átgondoltan keverednek az alapvető kőgrafikákba.
 • AURORA 25x60: Az Aurora csempe klasszikus márvány hatást nyújt lágy átmeneteivel a világos, krémes-bézs színeinek köszönhetően. Meleg, pihentető légkört teremt, amely a kényelmet és az optimizmust fejezi ki. További hatásokat érhet még el geometrikus vagy a természet ihlette 3D díszítéssel. Tökéletesen kombinálható fa hatású padlólapokkal.
 • LUX 25x60: A Lux kollekciója egyesíti a majolika stílusú hagyományos kerámiák és a kortárs digitális technológia szépségét. A lapos és 3D felületek kis téglaformákkal való kombinációja a fény és az árnyék egyedi összjátékát hozza létre. A fényes felület és a természetes dizájn a kézzel készített csempe megjelenését és érzetét reprodukálja időtlen eleganciával fehér, meleg bézs és értékes türkizkék színben.
 • ONIS 25x60: Modern megközelítést alkalmaz a márványokhoz, gyönyörű, sima matt felülettel és természetes árnyalatokkal rendelkezik, amelyek az időtlen elegancia érzetét keltik. A természetes kő ihletésű csempe jelenleg az egyik legdivatosabb belsőépítészeti elem. Bármilyen enteriőrben használható – klasszikus, modern, minimalista, akár vintage vagy indusztriális környezetben is. Minden belső teret elegánssá és fenségessé varázsol.
 • PLAY 25x60: Semleges meleg tónusok, gazdag textúra és mintázat, amelyek olyan anyagokra emlékeztetnek, amelyek melegen tartanak minket. Olyan tereket képez, ahol biztonságban és szívesen érezzük magunkat, ahol kikapcsolódhatunk, megújíthatjuk energiánkat.
 • STATUARIO 25x60: A Statuario márvány egy exkluzív fehér márvány, amely az olaszországi Carrara régióból származik. Tiszta fehér színének és lágy árnyékok mintázatának köszönhetően az egyik legkeresettebb természetes kő. Klasszikus és modern stílusban egyaránt tökéletesen működik, összetéveszthetetlen karaktert és természetes eleganciát hoz minden térbe. A feketével kombinálva alapvető kontrasztot alkot, amely évszázadok óta jelzi a belsőépítészet esztétikáját.
 • VISUAL 25x60: A Visual csempéket a selymes felület és diszkrét csillogás varázsolja vonzóvá.. A színskála semleges és földes tónusokat tartalmaz: fehér, szürke és grafit. Az egyedi díszítőelemek a különböző stílusok értelmezését szolgálják, és remekül passzolnak olyan anyagokhoz, mint a fa vagy a cement… A patchwork a természetes textúrák és geometriai elemek gazdag kombinációjával ad hangsúlyt egy adott falnak, a 3D strukturált csempék pedig további dimenziót és kölcsönhatást teremtenek világos és sötét szaggatott vonalak vagy divatos téglák formájában, amelyek valódi melegségük és karakterük, valamint városi, ipari és rusztikus hangulatot idéző ​​erejük miatt kedveltek. Tökéletesen megragadják az időtálló felületeket, a robusztus mintázatot és az igazi tégla jelenlétét.

2022.11.18

Valore Gorenje 30×60 újdonság padló 2022.

 • FINESTONE 30x60: A természetes anyagok mindent kifejező potenciálja és jellegzetes esztétikai hatása jellemzi a Finestone családot. Kapható természetes színekben és elegáns mintákkal, melyeket erős egyéniség jellemez. Ez a grafika kétféle kő keverékeként jelent meg. Különösen a "Breccia Sarda" (egy gyönyörű kő, egyenesen Szardíniából, Olaszországból) és a "Holdszürke" (Spanyolországból származó gránithoz hasonló kő). Az eredmény ez a különleges grafikai mozgás, amely abszolút egyediséget kölcsönöz ennek a projektnek. A megfelelő stílus lehet rusztikus, de megőrizve az eleganciát.
 • ICELAND 30x60: Természetes sokoldalúság, időtlen szépség és kortárs személyiség. A sorozat a meleg és a hidegebb tónusok kifinomult skálájával rendelkezik, amely lehetővé teszi a kombináció szabadságát a legkülönfélébb anyagokkal és bútorokkal anélkül, hogy a csempe elveszítené a rendkívüli eleganciáját.
 • STROM 30x60: Amikor a természet ereje eleganciává válik, a részletekre való odafigyelésnek és a meglepő egyszerűségnek köszönhetően megszületik a Storm kollekció. Csodálatos kvarcitok ihlették, ahol a felületek és a fény kölcsönhatásai határozzák meg a dekoratív koncepciót, amely átöleli a föld színét és erezetét. A kollekció bármilyen környezetet képes egyedi és összetéveszthetetlen érintéssel megvilágítani: a világos színek megvilágítják és felmelegítik a hangulatot, míg a sötétebbek karaktert és eleganciát közvetítenek.
 • TERRAZZO 30x60: Azt mondják, a szükség a találmány anyja. De a velencei mozaikmunkások számára azt mondhatnánk, hogy „a szépség szeretete” volt a hajtóerő a Terrazzo csempék elkészítésénél. Az elmúlt néhány évben ennek a csempedíszítési mintának a nagy visszatérésének lehetünk tanúi, évekig tartó minimál trendek után. 
 • CANYON 30x60: A Canyon a természetes kvarcit kő jegyeit hordozza porcelán formában. A kvarcit a Föld egyik legkeményebb kőzete, és már több millió éve képződött. A kvarcban gazdag homokkő, hőnyomás és kémiai aktivitás hatására hihetetlenül erős kristályos szerkezetté alakul. A Canyon csempék megjelenését erezet és árnyékolás jellemzi, amely természetes sziklaképződmények egyedi mintázatát alkotja. A kollekció 3 színváltozatot ölel fel, amelyek az igazi kvarcit kövekben találhatók: a szokásos szürke szín, a vasszennyeződések miatt kialakuló bézstől a rózsaszínig terjedő árnyalatok és a magnézium ásványi anyagok okozta földzöld tónus. Tökéletes találkozási pontot testesítenek meg a hagyomány és a kő új értelmezése között.