Hírek, újdonságok

2019.02.21

MEGÚJULT A VALORE BÚTOR KÍNÁLAT

Végre bemutathatjuk Önnek a z ÚJ VALORE fürdőszoba bútorokat! Sok-sok Új termék, különleges megoldások és kreatív koncepciók! Ezek jellemzik ÚJ bútorainkat, melyek korszerű megjelenésükkel vonzó kínálatot jelentenek mindenki számára! Néhány érdekesség:
 •  LOFT    bútorcsalád prémium kategóriás megoldásokkal, 50 cm-es mélységgel, mosdó és mosdópult kialakítással is elérhető.
 • AMBION új méreteivel és modern porcelán mosdójával méltán számíthat sikerekre.
 • Matt fehér színével és skandináv vonalaival a CASA termékcsalád sokak kedvence lehet majd.
 • CLEVER    családunk a legokosabb döntés azok számára akik, modern és fiatalos megoldásokat keresnek, akár 190 cm hosszban is.
 • A korábbi sikereket szeretnénk a CITY sorozattal folytatni! Kis helyiségek, nagyszerű termékei fehér és antracit színekben, ajtós és fiókos megoldásokkal.
Nyitott, pultos mosdó koncepciót szeretne? Nálunk megtalálhatja mosdó pultját 80-190 cm-es méret tartományban, fehér és tölgy színekben - pultra helyezhető, porcelán mosdókkal! Szép bútorok, praktikus megoldások, sokféle méretben!  Mindez VALORE minőségben!  

2019.01.22

ÚJDONSÁG PADLÓLAPOK – 2018

 • GREY WIND 30X60, 60X60: A modern betonhatású termék most kiváló áron elérhető a VALORE márkában. A 4 modern szín, a 2 féle méret és felület nagyon sok lehetőséget rejt a termékcsalád számára. A beton, mint a modern belsőépítészet anyaga nagyon trendivé és egyben időtállóvá is teszi ezt a sorozatot.Minden méretben csiszolt élkialakítással rendelkezik a „lappato” felület pedig a csiszolt beton szépséges csillogását adja vissza kiváló műszaki adottságok mellett.
 
 • FACTORIA 20X60 : Akik a régi, kopott, erősen erezett hatású „deszkák” szerelmesei azok számára megfelelő választás a Factoria. Matt felületű, 3 szép színben, részletgazdag présnyomattal, nagyon szépen kialakított termék. Méretben inkább a kis és közepes méretű fürdők, nappalik, folyósók, erdei vendégházak és nyaralók szobáinak kiváló megoldása lehet.
 
 • TIMBER 20X80 : A Timber 20x80-as méretben, normál élkialakítással és nagyon szép felülettel rendelkezik. Mérete miatt a közepes és nagyobb helyiségekhez megfelelő, színeiben és rajzolatában pedig az európai éghajlaton élő fák természetes jellemzőit hozza. A modernség jegyében szürke árnyalatokat is találunk és ne feledjük, hogy 20x120 élcsiszolt kivitelben is raktárról szállíthatók!
 
 • MELODIE 20X80; MELODIE 20X120 : Egy nagyon szépen kidolgozott termékcsalád 5 modern színben normál és csiszolt éllel jelenik meg. A fa effekt hosszú, szálazott erezete, kevés csomóval nagyon szép letisztult, igényes felületet mutat.A világostól a sötétig, többféle szín és árnyalat jellemzi, ezért alkalmas nappali és konyha kapcsolatokhoz, valamit folyósok és fürdők burkolásához is. A leburkolt felület mindkét méretben különleges hatású, nyugodt hangulatú belső tereket eredményez.
 
 • ROBLE 20X120 : A nyers fa őszinte szépsége inspirálta Roble kollekciót azok számára, akik a belső színeket értékelik. A burkolat tökéletes megjelenését a 29,4x180 cm széles méret jellemzi, ami kiváló választás nagyméretű terekhez. A 19,4x120 és 19,4x90 centiméteres enyhén csillogó, matt felülete egy divatos, modern lakás nagyon jó kiegészítője lehet. A Roble termékcsalád természetes színű lapjai (Beige, Naturale, Ochra, Brown) a belső terek számára kellemes, nyugodt hangulatú atmoszférát teremtenek.

2019.01.18

PARADYZ CSEMPE ÚJDONSÁGOK – 2019 JANUÁR

 •  TAJGA: A titokzatos és áthatolhatatlan szibériai erdők, amelyek elvarázsolják gazdag természetüket, arra inspirálták a tervezőt, hogy létrehozza a Taiga termékcsaládot. Minden helyi motívum összefonódik benne - a fa és változatos színösszeállítás, valamint az üvegbetétek, amelyek a köd által borított erdei növényzetet mutatják. A mohos fa textúrával ellátott grafitos csempe nagy kontrasztot jelent a 29,5x59,5 cm méretű csillogó alapcsempe finom Ivory és Silver színeivel. Érdekes hatású lehet a geometriai dekoráció ugyanabban a színben, valamint egy erős, modern kialakítás a dekorációban. A Taiga által bemutatott természet gazdagsága az eredeti, hatszög alakú mozaikban is látható.
 • MOTIVO: A Motivo termékcsalád a legmodernebb trendek ötvözete. Miért? Először is - a finom színösszeállítás miatt. Az egész kollekció fehér és szürke - Crema, Grys és Silver - színekben ezüstös és meleg árnyalatokat mutat. A díszítések nem tűnnek ki erős szín kontrasztokkal - ugyanolyan nyugodt színek jellemzik, mint kollekciót egészben. Másodszor – modern hatású, matt felület. A csempék formátuma univerzális 29,5x59,5 méretű és könnyen használhatók mind a nagy, mind a kis helyiségekben. Harmadszor - a geometriai, modernista minták. Fényes, matt és reaktív minták kombinációját használják fel, ami egy finom szerkezetet és egy egyedülálló optikai hatást eredményez a csempék felületén. És végül - az üvegbetétek, egyaránt modern, geometrikus mintával rendelkeznek, amely minden belső fényt tovább erősít.
 • MISTYSAND:  Álmodsz egy ideális helyet a kikapcsolódásra? Nyugodt föld színeivel és matt selyemfényű felületével a kellemes nyári hangulatot felidézve könnyen elérhetők ilyen hatások a Mistysand kollekcióval! A fényes csempe két meleg és nyugodt pasztel színben - Crema és Beige - található. A csempe tónusos mintázata lehetővé teszi mindkét színséma finom kombinációját. A csempe felülete és homokkő-textúrája nagyon eredeti kombinációt eredményez. Válassz egy könnyedén berendezett belső teret és a dekorokkal adhatsz hozzá markáns karaktert az új mozaik, vagy arab mintákkal.
 • MOONLIGHT:  A sötét, áthatolhatatlan éjszaka hátterében a fényes és ragyogó holdfény fantasztikus kontrasztot és megvilágítást eredményez. A Moonlight kollekcióban a fehér és a fekete színek a fényes felületeken tökéletesen kiegészíthetik egymást, vagy éppen ellenkezőleg - a kontrasztos, különálló zónákat alkotnak. A divatos, strukturált és fényes díszek elegáns rombusz vagy klasszikus halszálkás mintával kombinálva teszik a fürdőt világos és tiszta hangulatúvá. A 29,5 x 59,5 cm formátumú csempe a 9,8x19,8 cm-es klasszikus téglaformátummal egészül ki. Ennek köszönhetően a Moonlight végtelen megoldási lehetőséget kínál, sokféle stílushoz alkalmazkodva, mint például skandináv, modern vagy csillogó.
 

2018.07.12

Tubadzin és Arte csempe újdonságok 2018.

30x60 TUBADZIN
 • AMALIA : egy igazán divatos termékcsalád kifinomult részletekkel gazdagítva. Fényes és matt felületek játéka mellett fény és a mozgás különleges varázsát rejti. Azok számára is megfelelő választás a akik trendi wintageben gondolkodnak de szeretik a klasszikus színeket.
 • BLINDS: a matt felületek varázsa az egyik legnépszerűbb méretben! Az alap matt kőhatású felület egy picit modernre hangolva és geometrikus dekorokkal kiegészítve. A bézs és szürke színek különleges hangulatot adnak térnek,melyet a fém dekorok használatával lehet igazán modern hangulatúvá tenni. A faragott hatású dekorok és az üveg kép sokféle hangulat megteremtésében segíti a tervezői fantáziát.
 • MALENA: a MALENA azok választása akik a kisebb terekben álmodtak modern burkolatot. A fényes felületű szürke árnyalatok elegánsan ragyogják be a teret. A faerezet és a geometrikus dekorok nagyon kombinatívvá teszik ezt a termékcsaládot. A fém dekorcsíkok és csillogó felületek és a struktúrált csíkozás tovább erősítik a modern hatást.
 • TORTORA: elsőre akár klasszikus is lehetne, de megtalálhatók benne a modern jegyek. Melyiket válasszam? Ez csak a tervezői fantázia kérdése. Az alapszínek a pasztel bézs és barna árnyalataiban jelennek meg, melyeket a klasszikus megjelenésű bordázott és geometrikus dekor remekül kiegészít. A faragott dekorok és a klasszikus lábazati elem pedig igazán részletgazdag tervezési lehetőséget adnak a stílus kedvelői számára.
  30x60 ARTE
 • ENDURIA: azoknak akik a természetes hatású felületeket keresik modern kiegészítőkkel. Hosszanti irányban bordázott felületek kiváló kontrasztot adnak a hasított kőhatású felületekkel. A szürke és grafit színek a modern, városi stílus kedvelőinek lehet a választása. A 3D hatású mozaikos dekor és a polírozott fém dekorcsík teszi igazán különlegessé az Enduriát.
 • SHAROX: a Sharox két irányzatot próbál lefedni mely a modern stílusban vonalak alkalmazásával lesz geometrikus és organikus is egyben. Különleges anyaghasználatával virágszirmokat szimbolizál, melyek a szürke és grafit alap színekkel válnak igazán különlegessé. Akik szeretik ezeket a színeket de szeretnének hozzá valamilyen markáns komplementert azok választhatják a „line” sorozatot. Gyönyörű üveges csillogású felületeken a türkiz és kék színek jelennek meg, melyeket a mozaikok és dekorcsíkok egészítenek ki.

2018.07.12

Paradyz csempe újdonságok 2018.

 
 • ELANDA – MIRACLE – VONDER    25x75 cm
A PARADYZ új fejlesztéseinek köszönhetően megújult a 25x75-ös méretű termék kollekció. Minden termékcsalád a modern stílust kedvelőknek készült. Világos pastel színek jellemzik a termékcsaládokat, melyek kiegészítője a fa és cement hatás. A termékek valódi értékét a dekorlapok határozzák meg, melyek a visszafogott, modern eleganciát hangsúlyozzák. Különleges üveg dekor csíkokkal pedig tovább gazdagítható a modern felületi hatás és geometrikus formavilág.

2017.10.16

Valore padlólap újdonságok 2017.

 • Több termékcsalád jelent meg a nyár folyamán, amelyekről elmondhatjuk, hogy a modern kerámia trendet képviselik. Fahatású, kő és „cotto” hatású lapok egyaránt megtalálhatók az ÚJ kollekciók között. Modern mértekben és megfizethető árszínvonalon választottunk olyan lapokat melyek reméljük sokak tetszését elnyerik majd!
 
 • TERRE TOSCANE – az igazi „toszkán” hangulatot viheti otthonába, aki ezek közül választ. Kétféle méretben (30x30 ; 15x30) és 3 féle színben már azonnal szállítható raktárról. A 15x30-as mérteben R11 A-B-C csúszásmentességű lapok is rendelhetők, gyári beszállítással.
 
 • FLAMENCO – a „cotto lapok” gyönyörű felületét imitáló, modern hangulatú termékcsalád, rusztikus élű kivitelben. 4 féle színben és alapvetően 33,3x33,3 méretben elérhető, azonnal, raktárról. Gyári készletről szállítható a nagyon divatos „hatszög” forma, de akik, egyfajta tégla hatású fali burkolatot szeretnének azok számára eddig kisméretű, téglalapok is elérhetők.
 
 • FAHATÁSÚ LAPOK: a legnagyobb kerámia trend évek óta. Több olyan termékkel jelentünk meg, amelyek ár érték arányban igazán jók és választékunkban már azonnal elérhetők. A 15x60 /Bosque, Nicea, Dublin/ és 20x60 /Ponte, Rancho/ formátum, mint alapméret új friss dizájnnal jelent meg. A modernebb megjelenésű 16*98 cm-es RELAX pedig jó színeivel és kiváló felületével lehet majd sokak választása.
 • KŐHATÁSÚ LAPOK – MIXSTONE 20x60 és a QUBUS 30x60 a modern méreteket és felületeket képviselik. Fagyálló lapok ezért alkalmasak kültéri burkolásokhoz is, nem csak padló, de lábazat és homlokzati felületeken egyaránt.