Újdonságok, hírek

2022.11.21

Alfalux,Tuscania,Valore újdonság padló 2022.

 • CANOVA: A Canova „IL MARMO” kerámia köntösben – egy harmonikus díszítőelem, amely egyedi jellemzőivel utánozhatatlan tulajdonsággá válik, amely stílust, eleganciát és osztályt ad a belső terek padló- és falburkolataihoz. A Canova kollekció a kifinomultabb, klasszikus márványokat reprodukálja különböző méretű és kivitelű lapokban; természetes megjelenésű és mindenekelőtt fényes felülettel rendelkezik, amely fényességet kölcsönöz a környezetnek, néhány rendkívüli hatás mellett.
 • STONEQUARTZ: Az egyik olyan anyag, amely az utóbbi években nagyon elterjedt a kültéri területek burkolására, a kvarcit, amely mára jelentős szerepet kapott. Ez a kőzet főként kvarcot tartalmaz, de benne más típusú ásványok is előfordulhatnak, amelyek eltérő összetételben nyilván meghatározzák a színét is. Emiatt a kvarcit színe nem egységes, és a különböző árnyalatok és színárnyalatok széles választékában kapható.
 • LA LECCESE: Tuscania újdonságai között találjuk a La Leccese kollekciót, amelyet a tipikus leccei chianca ihletett, de a porcelán kő nagy teljesítményével. Egy exkluzív bájjal rendelkező ajánlat, amely modern és klasszikus kontextusba is illeszkedik, kiemelve a berendezést. A 61x61 - 30,4x61 és 30,4x30,4 formátumú moduláris beépítésre tervezve olyan kompozíciós megoldásokat kínál, amelyek kiterjesztik a vizuális folytonosságot bel- és kültér között.
 • METEORA: A beton árnyalatai a terrakotta árnyalataival kombinálva természetes terméket kínálnak, kézműves ízzel, de a legjobb műszaki teljesítménnyel, amit a Tuscania Ceramiche színezett porcelán kő garantál. Ezek az új Meteora kollekció sajátosságai, egy dinamikus és sokoldalú kerámia, amely minden esztétikai ízlésnek megfelelően példátlan kombinációkat kínál. A sokféle méretnek, színnek és dekorációnak köszönhetően a ház belső és külső padlóit, falait igazi bútordarabokká varázsolja.
 • NORTH WIND: A nagy listás felületek, 5 színben, nagyszerű bájjal, üdvözlik a skandináv fa finom textúráját a dizájn és az esztétikai harmónia ötvözésével: ez a North Wind Floor filozófiája. A Tuscania Ceramiche új ajánlata, üvegezett porcelán kő, amely folytonosságot biztosít a belső és külső padló között.
 • U101: Az U101 padlólapok egyedi megjelenésük és kivételes tartósságuk miatt népszerűek. Ez a kombináció teszi az U101 Paradyż kollekció padlólapját a közelmúltban az egyik leggyakrabban választott lakberendezővé. Kivételesen néz ki mind a modern, mind a vintage stílusban berendezett szobákban. Sőt, az olyan termékek, mint az U101 Paradyż padlólapok, funkcionalitása miatt még olyan nehéz körülmények között is tökéletesek, mint például magas páratartalom vagy különféle karcolások.

2022.11.21

Arte fürdőszoba újdonság családok 2022.

 • ATALANTA: Az Atalanta kollekciót a vihar szépsége és szelídíthetetlen energiája ihlette. A család már önmagában is dekoratív, ám arany színű elemei még jobban kiemelik karakterét.
 • BROKEN: A Broken kollekció szürke-barna árnyalatú összeállítása nyugalmat sugárzó enteriőrt teremt. A levélminta finomsága harmonikus egységet alkot a család többi elemével, és kiválóan kombinálható a modern, hatszögletű dekorelemekkel.
 • CAMPANIA: A Campania kollekció bensőséges, bukolikus tájba kalauzol. Földszíneivel a természettel való fenséges kapcsolatot tükrözi. A falilapokat - stílusosan - fa mintájú „hajópadló” lapok egészítik ki.
 • CHIC STONE: Merészen elegáns kollekció, amelyben zord tenger szürke és sötétkék árnyalatait bronz villanások élénkítik. A fényes felületű összeállítást geometrikus dekorációs elemek teszik még izgalmasabbá.
 • MARLENA: A Marlena kollekció klasszikus kőmintázatával egészen magával ragadó. A visszafogott színek és a kő finom tükröződése olyan harmonikus egységét alkotnak, melyek közegében letisztulnak és szabadon szárnyalhatnak a gondolatok. A kollekció - a fémes betétekkel és háromdimenziós mozaikokkal - modern fúziót hoz létre a fahatású padlólapokkal.
 • SENZA VEIN: A Senza Vein kollekció klasszikus, fekete-fehér összeállítás. A fehér alaplapot olyan, - a japán raku kerámia karakterét idéző - díszítőelemek egészítik ki, amelyeket eredetileg élőtűzben, sokszor természetes körülmények között égetnek. A fekete csempe felületén kirajzolódó „repedés-hálózat” a kerámiák magas hőmérsékleten történő égetése következtében keletkező mintát követi. A kollekciót dekoratív mozaikok és fémes díszcsíkok egészítik ki.
 • PERLINA: A Perlina kollekció könnyedséget, művészi szabadságot sugall. A modern dekorációs lapok fehér árnyalatokban és a fémes elemek kifinomult, harmonikus enteriőr kialakítását teszik lehetővé.

2022.11.18

Valore Gorenje fürdőszoba választék 2022.

 • AGRA 25x75: Univerzális kollekció, amely lehetővé teszi a különböző stílusok értelmezését a klasszikustól a modernig. A minimalista cementkialakítás és a semleges meleg tónusok természetes vonzerőt és időtlen kényelmet teremtenek, ideálisak a modern élethez. A hullámos 3D-s hatás további dimenzióval hoz mozgást az egyébként minimalista terekbe, míg a 3D-s mozaik gazdag, természetes famintázattal frissíti. A kollekció átgondoltan harmonizált a padlóburkolattal és a fa megjelenésű bútorokkal, ami garantálja a természetes eleganciát minden térben.
 • VALLETTA 25x75: A kőhatású felület természetes eleganciájával enyhén rusztikus kifejezést közvetít, három különböző dekorációban, amelyek ötvözik a dombormű-technikát és a dizájnt enyhe egyenetlenségeivel és kopott részleteivel. Ezek a felületek gyönyörűen kombinálhatók fával vagy kővel, és a természetes minimalizmus, érzetét kelthetik modern érintéssel.
 • DESIRE 25x60: A Desire kollekció természetes teret képez, amely egyszerre hívogató, meleg és időtlenül modern. A struktúrák és minták kölcsönhatása a részletekre összpontosítva egyedi vizuális élménnyé varázsolja a falakat, amelyek optimizmust és elégedettséget kölcsönöznek minden pillanatnak.
 • BLOSSOM 25x60: Élettereink kialakítása és elrendezése nagy hatással van hangulatunkra, testi-lelki jólétünkre. Ebben a vonatkozásban a legerősebb elem a szín, amely alapvetően a körülöttünk lévő világ észlelésének és értelmezésének módjához kapcsolódik. Ez a megfontolás a kiindulópontja a Blossom kollekciónak, amely az óceánfenék mélykék színét vagy a természetes földszínek krémesbarna árnyalatait tárja elénk. A kollekciót elegáns hullámos 3D-s struktúra vagy különféle mozaik- és dekorlapok egészítik ki virágmotívumokkal vagy hagyományos díszítőmintával. A családhoz tartozó patchwork csempék mindig a felkapott dekorációs trendek közé tartoznak.
 • EAGLE 25x60: A kollekciót az üledékkő története ihlette szemcsés textúrájával és természetes vonzerejével. Előrelépést tesznek a 3D szerkezetek, amelyek követik a kővágás művészetét. Mélységet és mozgást adnak a falnak. Különleges grafikai és színbeli fejlődést ér el a 3D Wood dekor, amely kiemelkedik gazdag és harmonikus fa foltozásával, amely tökéletesen illeszkedik a kollekció többi részéhez, és összekapcsolódik a természetes fával, amely a modern környezet egyik elsődleges anyaga.
 • SURFACE 25x60: Az érdes betonfelületek és a vakolat lenyomatainak elemzése jelenti a Surface kollekció alapvető inspirációját. A csempéket diszkrét, stilizált betonszerkezet jellemzi 3D dekorációs elemekkel kombinálva. Választhat az elegáns hullámos organikus szerkezet vagy a geometrikus minták modern véletlenszerű szintézise (patchwork) között. A csempe remekül passzol más természetes anyagokhoz (fa, cement, kő), mellyel a kortárs trendeknek megfelelően egyedi hangulatot teremtenek.
 • LUCY 25x60: A divatnak szentelt kollekció, gondosan kiválasztott 4 színével, melyek időtlenül modernek: fehér, szürke, fekete és lila. A tiszta, fényes felület finom, elmosódott dizájnnal puhává, kiegyensúlyozottá teszi a falat. A falhoz és a padlóhoz illeszkedő színek mélysége meghitt és elbűvölő érzést kelt, de ugyanolyan jól használható különböző padlóburkolatokkal. A stílusos dekorációs lehetőségeivel egyedi és elegáns hangulatot teremt.
 • STREAMS 25x60: A klasszikus szépséget és a modern ízlést egyesítő kollekció. A tiszta márvány kifejező erejét világos fehér változatban értelmezzük, amely kombinálható sötétebb szürke vagy barna variációval. A finom stílusú dekoráció személyre szabott tereket kínál a geometriai vagy vonzó hagyományos minták elegáns érintésével, amelyek átgondoltan keverednek az alapvető kőgrafikákba.
 • AURORA 25x60: Az Aurora csempe klasszikus márvány hatást nyújt lágy átmeneteivel a világos, krémes-bézs színeinek köszönhetően. Meleg, pihentető légkört teremt, amely a kényelmet és az optimizmust fejezi ki. További hatásokat érhet még el geometrikus vagy a természet ihlette 3D díszítéssel. Tökéletesen kombinálható fa hatású padlólapokkal.
 • LUX 25x60: A Lux kollekciója egyesíti a majolika stílusú hagyományos kerámiák és a kortárs digitális technológia szépségét. A lapos és 3D felületek kis téglaformákkal való kombinációja a fény és az árnyék egyedi összjátékát hozza létre. A fényes felület és a természetes dizájn a kézzel készített csempe megjelenését és érzetét reprodukálja időtlen eleganciával fehér, meleg bézs és értékes türkizkék színben.
 • ONIS 25x60: Modern megközelítést alkalmaz a márványokhoz, gyönyörű, sima matt felülettel és természetes árnyalatokkal rendelkezik, amelyek az időtlen elegancia érzetét keltik. A természetes kő ihletésű csempe jelenleg az egyik legdivatosabb belsőépítészeti elem. Bármilyen enteriőrben használható – klasszikus, modern, minimalista, akár vintage vagy indusztriális környezetben is. Minden belső teret elegánssá és fenségessé varázsol.
 • PLAY 25x60: Semleges meleg tónusok, gazdag textúra és mintázat, amelyek olyan anyagokra emlékeztetnek, amelyek melegen tartanak minket. Olyan tereket képez, ahol biztonságban és szívesen érezzük magunkat, ahol kikapcsolódhatunk, megújíthatjuk energiánkat.
 • STATUARIO 25x60: A Statuario márvány egy exkluzív fehér márvány, amely az olaszországi Carrara régióból származik. Tiszta fehér színének és lágy árnyékok mintázatának köszönhetően az egyik legkeresettebb természetes kő. Klasszikus és modern stílusban egyaránt tökéletesen működik, összetéveszthetetlen karaktert és természetes eleganciát hoz minden térbe. A feketével kombinálva alapvető kontrasztot alkot, amely évszázadok óta jelzi a belsőépítészet esztétikáját.
 • VISUAL 25x60: A Visual csempéket a selymes felület és diszkrét csillogás varázsolja vonzóvá.. A színskála semleges és földes tónusokat tartalmaz: fehér, szürke és grafit. Az egyedi díszítőelemek a különböző stílusok értelmezését szolgálják, és remekül passzolnak olyan anyagokhoz, mint a fa vagy a cement… A patchwork a természetes textúrák és geometriai elemek gazdag kombinációjával ad hangsúlyt egy adott falnak, a 3D strukturált csempék pedig további dimenziót és kölcsönhatást teremtenek világos és sötét szaggatott vonalak vagy divatos téglák formájában, amelyek valódi melegségük és karakterük, valamint városi, ipari és rusztikus hangulatot idéző ​​erejük miatt kedveltek. Tökéletesen megragadják az időtálló felületeket, a robusztus mintázatot és az igazi tégla jelenlétét.

2022.11.18

Valore Gorenje 30×60 újdonság padló 2022.

 • FINESTONE 30x60: A természetes anyagok mindent kifejező potenciálja és jellegzetes esztétikai hatása jellemzi a Finestone családot. Kapható természetes színekben és elegáns mintákkal, melyeket erős egyéniség jellemez. Ez a grafika kétféle kő keverékeként jelent meg. Különösen a "Breccia Sarda" (egy gyönyörű kő, egyenesen Szardíniából, Olaszországból) és a "Holdszürke" (Spanyolországból származó gránithoz hasonló kő). Az eredmény ez a különleges grafikai mozgás, amely abszolút egyediséget kölcsönöz ennek a projektnek. A megfelelő stílus lehet rusztikus, de megőrizve az eleganciát.
 • ICELAND 30x60: Természetes sokoldalúság, időtlen szépség és kortárs személyiség. A sorozat a meleg és a hidegebb tónusok kifinomult skálájával rendelkezik, amely lehetővé teszi a kombináció szabadságát a legkülönfélébb anyagokkal és bútorokkal anélkül, hogy a csempe elveszítené a rendkívüli eleganciáját.
 • STROM 30x60: Amikor a természet ereje eleganciává válik, a részletekre való odafigyelésnek és a meglepő egyszerűségnek köszönhetően megszületik a Storm kollekció. Csodálatos kvarcitok ihlették, ahol a felületek és a fény kölcsönhatásai határozzák meg a dekoratív koncepciót, amely átöleli a föld színét és erezetét. A kollekció bármilyen környezetet képes egyedi és összetéveszthetetlen érintéssel megvilágítani: a világos színek megvilágítják és felmelegítik a hangulatot, míg a sötétebbek karaktert és eleganciát közvetítenek.
 • TERRAZZO 30x60: Azt mondják, a szükség a találmány anyja. De a velencei mozaikmunkások számára azt mondhatnánk, hogy „a szépség szeretete” volt a hajtóerő a Terrazzo csempék elkészítésénél. Az elmúlt néhány évben ennek a csempedíszítési mintának a nagy visszatérésének lehetünk tanúi, évekig tartó minimál trendek után. 
 • CANYON 30x60: A Canyon a természetes kvarcit kő jegyeit hordozza porcelán formában. A kvarcit a Föld egyik legkeményebb kőzete, és már több millió éve képződött. A kvarcban gazdag homokkő, hőnyomás és kémiai aktivitás hatására hihetetlenül erős kristályos szerkezetté alakul. A Canyon csempék megjelenését erezet és árnyékolás jellemzi, amely természetes sziklaképződmények egyedi mintázatát alkotja. A kollekció 3 színváltozatot ölel fel, amelyek az igazi kvarcit kövekben találhatók: a szokásos szürke szín, a vasszennyeződések miatt kialakuló bézstől a rózsaszínig terjedő árnyalatok és a magnézium ásványi anyagok okozta földzöld tónus. Tökéletes találkozási pontot testesítenek meg a hagyomány és a kő új értelmezése között.
 

2022.07.08

Paradyz Classica Dreams 30X60 újdonság fürdőszoba családok 2022.

 • IDEAL: A hétköznapi élet manifesztuma Ünnepeljen meg minden pillanatot, melyet a szeretteivel tölthet, és emlékezzen rá, hogy ezek mindegyike különleges. Az Ideal kollekcióban a klasszikus elemeket használjuk a lélegzetállítóan dekoratív üveg elemek mellett, melyben a bozontos levelek arany színárnyalatokban pompáznak. A fa mintázatú csempéket hexagon formájú, váltakozó színű mozaikok alkotják, melyek gre technológiával készültek. Az egész ez által egy egyedi struktúrát ad, amely a klasszikus stílust a modern elemekkel kombinálja. Álmai Otthona különleges teret nyújt majd a szeretteivel eltöltött időhöz.
 • BLISS: Bliss - boldogság Hozza létre álmai luxusát és eleganciáját. A Bliss kollekció főként calacatta márvány mintájú lapokból áll ezüst és arany színekben, mely finom vonalait kihangsúlyozzák a matt speciális effektek és struktúrák. Álmai otthonát tökéletesen ki fogják egészíteni az üveg vagy arabeszk mozaikok, megmutatva a formák puhaságát és a modern geometriát.
 • DREAM: Az álmaink önmagunkat tükrözik! Az álmaink irányítanak minket, és erőt adnak a nehezebb időkben. Engedje meg ezt önmagának, és hagyja, hogy szárnyaljon a képzelete! Válassza a Dream kollekciót, melyet különleges szürke tónusok határoznak meg, a klasszikus kőmintára utalva. Ezeket zöld levél motívumokkal díszített üveg lapokkal kombináltuk, vagy vízi liliom mintás kerámia lapokkal.
 • FANCY: Modern fekete-fehér Fejezze kis személyiségét Álmai Otthona enteriőrjének megalkotásával. Mutassa meg, hogy a klasszikus márvány soha nem megy ki a divatból. Párosítsa őket dekoratív geometrikus struktúrájú elemekkel és grafikai mintákkal, arany színű kiemelésekkel megbolondítva. Hagyja, hogy a fekete és fehér kontrasztja kiemelje az arany elemeken megcsillanó fényt. A Fancy kollekció az időtlen klasszikusok modern verziója, mely a belső teret igazán megnyerővé varázsolja.
 • HAPPINESS: A természet egzotikuma Érezze azt az örömöt, mely a természettel való kapcsolatteremtésből fakad. Válasszon visszafogott szürke tónusokat, matt türkiz színnel kombinálva. A Happiness kollekciót a természet egzotikuma inspirálta, melyet kiemel az eredeti dekor. Különleges papagájok a buja növényzettel vagy a csillogó tintával kiemelt pálmalevelekkel a háttérben? Öné a választás! Ne feledje, egy egzotikus utazás karnyújtásnyira van Álmai Otthonában.
 • HOPE: Itt és most Töltse fel otthonát kizárólag pozitív energiákkal, és hagyja, hogy csak a legfontosabbak - a szerettei számítsanak. A Hope kollekció a klasszikus elemek és a kifinomult modern elemek kombinációja. A burkolólapok szatén fénye, finom tapintása elegánssá fogja tenni az enteriőrt. Viszont a modern karakter megtestesítőjeként a geometrikus dekorok kőporcelán és calacatta kövekből, a speciális effekteknek köszönhetően folyamatosan játszanak a fényekkel. Álmai Otthona élettel és stílussal teli lesz.
 • ILLUSION : A mindennapi élet illúziói Minden nap tudnunk kell, mi is a legfontosabb! Az, hogy gondoskodjunk önmagunkról, és hogy engedjük meg magunknak a saját, ónixba olvasztott belső terünk élvezetét. Válassza a finom, meleg árnyalatú burkolatokat szürkés dekorokkal kiegészítve. Az Illusion kollekció a kő nemességét ornamentikus mintákkal és csillogó arany hangsúlyokkal kombinálja. Álmai otthonát olyan térré alkothatja az egész család számára, melyben legmélyebb álmai is valóra válhatnak.
 • MEMORIES: Az emlékek ereje Gondoljon bele, milyen emlékek formálták, befolyásolták leginkább az életét. Használjon olyan megoldásokat, melyek már bizonyítottak, modern elemekkel. A Memories kollekció a természetességről és a stabilitásról szól, visszafogott beton és fa színárnyalatokban. A geometrikus, finom struktúra elegánsan játszik a fénnyel, és egyensúlyt teremt a térben, miközben a fa inspirálta gres hexagon mozaikok divatos elemként csatlakoznak a kompozícióhoz. A fehér és a szürke kombinációja ideális alapot nyújt ahhoz, hogy új emlékeket hozzon létre álmai otthonában.
 • SWEET : Azúr utazások Emlékezzen vissza arra a pillanatra, mikor hazaért az álom utazásáról. Az utazás öröme, és a mosoly, mely azt végig kísérte még édesebbé teszi az otthonlét érzését. A Sweet kollekció klasszikus elemek kombinációja, a nemes szürkét és a királykéket gazdagítják virág motívumok, és gazdag ornamentikus patchwork textúra, melyet a felhasznált speciális effekteknek köszönhetően nem csak látni, de érezni is fog. Az otthona egyszerre lesz menedék és utazás Ön és családja számára.

2022.07.08

Valore fürdőszoba 30×60 újdonság családok 2022.

 • ARGOS: Az örök klasszikus bézs-barna kombináció megfűszerezve a visszafogott és erős kőmintázat kontrasztjával elképesztően különleges végeredményt alkot. A meleg színárnyalatok az otthon békés hangulatát kölcsönzik fürdőszobájának. Az ARGOS kollekció tökéletes választás azoknak, akik a modern dizájnt klasszikus színvilágba öltöztetve szeretnék látni otthonukban.
 • TROMSO: A fehér és türkiz színek találkozása mindig egy egészen különleges érzést ébreszt a szemlélőben. Sokan egy fehérhomokos tengerpart színjátékára, vagy éppen egy csillogó káprázatos drágakőre gondolnak, de mindenképpen valamilyen pozitív irányú gondolatunk támad ezen színek láttán. A TROMSO széria falicsempéivel és különleges dekorelemeivel a káprázatos összkép elérésére hivatott.
 • BRERA: A természetes kőmintázat a mai trendek egyik legkiemelkedőbb képviselője. Legyen szó egy határozott, erős erezetű kőfelületről, vagy egy egészen visszafogott mosott mintázatról, ezen stílus mind a fali burkolatok, mind pedig a padló felületek esetében helytáll. A BRERA kollekciót a nagyszerűen kidolgozott, határozott kőerezet jellemzi. A világos és sötét árnyalatú csempék találkozása fahatású padlólapokkal garantálja a fantasztikus végeredményt.
 • EMO WOOD: A természet koronázatlan uralkodói a fák, melyek mindannyiunk életében meghatározó értéket képviselnek. Legyen szó faliburkolatról, vagy padlóról, a fahatás tökéletes választás mindkét esetben. Az EMO WOOD kollekcióban megjelenő egészen világos ivory és a sötétebb brown kontrasztos színeivel  kiemelhetjük az egyes falfelületeket, vagy azok egyes részeit. A kellemes, virágmintás dekorlapjával tovább fokozhatjuk az összkép élményét.
 • INTENSE: A mai trendek sok esetben a különböző stílusok, felületek, abszolút eltérő, kontrasztos színek összekapcsolásáról szólnak. A kőhatás és a meleg fa árnyalatok továbbra is rendkívül népszerűek, és kortalanok. A természetben jelenlévő két fő zászlóshajó, a kő, és a fa kombinálása nem okoz csalódást, ez biztos. Az INTENSE kollekciót is ebben a szemléletben alkották meg, hogy Ön is részese lehessen ennek az esztétikai élménynek.
 • CORINA BEIGE: A belső terek esetében fürdőszobánk mindig az egyik legkülönlegesebb helység, ahol a napunk általában elkezdődik és befejeződik. Ezért nem mindegy, hogy milyen hangulatot kölcsönöz az ember számára, és hogy milyen minőségben tudja eltölteni az erre szánt időt. A meleg és világos színek a legtöbb esetben a megfelelő hangulatot, összképet eredményeznek. A CORINA kollekció esetében a homogén fehér falilapokat kombináljuk egy világosabb és egy sötétebb árnyalatú fahatású lappal. Az így kapott felületeket egy gyönyörű, egyedi halszálkás elrendezésű dekorral tehetjük még különlegesebbé.
 • CORINA GREY: Az elmúlt másfél-két évtizedben a hidegburkolatok világa hatalmas változásokon mentek keresztül. A hideg színek ezen időszakban a modern stílus színvilágának egyik meghatározó elemivé váltak. A fehér és szürke árnyalatok kombinációival varázslatos, letisztult felületeket lehet képezni a belső terekben. A CORINA GREY ebben a stílusban lett megalkotva. A világos és sötét szürke fahatású falicsempék a tiszta fehér színnel párosítva gyönyörű összhatást adnak. A gometrikus dekorelemmel, illetve sötét kiegészítőkkel, csaptelepekkel tovább fokozhatjuk a végeredményt.
 • LAKEWOOD: A zöld növényzetek, páfrányok, pálmák, mohás felületek megjelenítése a fali burkolatokon egy régi, klasszikusnak mondható irányzat. Mégis a mai trendek egyik újdonsága ezen elemek visszatérése. De lássuk be őszintén, hogy egy ilyen stílusban elkészített fürdőszoba, vagy akár konyhai burkolat egyből megbabonázza az embert és a tekintetünket nehezen tudjuk levenni ezekről a gyönyörű, hangulatos dekorációkról. A LAKEWOOD kollekció tökéletes választás, ha ezt az élményt szeretnénk otthonunkban megtapasztalni. A hideg színű falicsempék találkozása az élénk mohás üvegdekorral fantasztikus kontrasztot ad, ami egyszerűen elbűvölő a szemlélő számára.
 • NEO GEO: A fekete és fehér színek használata a belső terekben kezd újra teret hódítani a fürdőszobapiacon. Ezen színek a megfelelő dekorokkal díszítve egészen elképesztő hatást eredményeznek. A felületek tárháza végtelen, de legyen szó matt vagy fényes csempékről, illetve padlólapokról, aki ennek az iránynak a szerelmese, biztosan megtalálja az elképzeléseinek megfelelő burkolatokat. A NEO GEO kollekció tökéletes példája a fényes és félig csiszolt (lappato) elemek találkozásának. Az INOX díszcsíkok, és a különleges GLASS MOZAIK nagyon jól kombinálhatóak az alap lapokkal, továbbá a PIXEL dekorelemek, egyedi, fényjátékban pompázó falfelületek kialakítására adnak kiváló lehetőséget, ezzel tetézve a fantasztikus összképet.
 • SABUNI: A természetes kövek megjelenítése fali burkolatokon az elmúlt évtized egyik legmeghatározóbb stílusjegye a fürdőszobai csempék világában. A SABUNI kollekció tökéletes példája ennek az iránynak. A felületén, digitális technológiával nyomtatott finoman kidolgozott kőerezet a természet nyugodt hangulatát hozza be fürdőszobájába. A geometrikus dekorral, valamint az ezüst díszcsíkokkal és mozaikokkal egyedi dekorációkat vihetünk fel a felületekre, így garantált, hogy a végeredmény nem fog csalódást okozni.
 • OAK: A hidegburkolatok esetében a famintás színek közül az egyik legkedveltebb a tölgyfa erezet és ennek különböző árnyalatú változatai. Amellett, hogy padlóburkolatként a  természetességet varázsolhatjuk vele belső tereinkbe, nagyon jól alkalmazható falfelületek esetében is. Az OAK kollekciónál matt, homogén fehér csempékkel kombinálva egy letisztult, otthonos hangulatú fürdőszobát alakíthatunk ki. A struktúrált dekorlapjával, valamit a krómozott, fehér vagy akár fekete csaptelepekkel, zuhanyrendszerekkel fokozhatjuk az összképet.
 • WHITE MAT/BRENTWOOD: Az élesen elhatárolható, kontrasztos felületek alkalmazása falburkolatok esetében mindig valami egészen különleges végeredményt alkot. Erre kitűnő példa a WHITE MAT-BRENTWOOD széria, ahol a bézs-barna fahatású lapok és a matt fehér sima, illetve strukturált felületek találkozásának lehetünk szemtanúi. Egyes falfelületek, vagy elhatárolt falrészek kiemelésre rendkívül jól alkalmazhatóak az alaplapoktól eltérő struktúrák, vagy színek kombinálása. Az így kapott vizuális élményt akár arany, vagy fekete kiegészítőkkel emelhetjük a legmagasabb szintre.